Навальний приголомшив світ неочікуваним рішенням - у чому річ
Категорія
Світ
Дата публікації

Навальний приголомшив світ неочікуваним рішенням - у чому річ

Навальний приголомшив світ неочікуваним рішенням - у чому річ
Джерело:  online.ua

Відомий російський опозиціонер та головний суперник Володимира Путіна, Олексій Навальний, який наразі відновлюється після отруєння, здивував світ несподіваною заявою. Він розповів німецьким прокурорам, що всерйоз налаштований повернутися в Росію, щойно одужає. Його не лякає ймовірність повторного отруєння та нападу, а також переслідування командою очільника Кремля. Це зазначається у публікації видання The New York Times, що посилається на високопоставленого співробітника служби безпеки ФРН, інформує ONLINE.UA.

"Він повністю усвідомлює свій стан, що з ним сталося і де він зараз... Він не планує залишатись у вигнанні в Німеччині. Він хоче повернутися додому в Росію, щоб продовжити свою місію", - розповіло анонімне джерело ЗМІ в службі безпеки ФРН.

Не важко здогадатися, що Навальний відкинув ідею співпраці з комнадою Путіна, яка запропонувала людям Ангели Меркель разом розслідувати його справу. Варто звернути увагу на те, що опозиціонер, як і раніше, зараз перебуває під посиленою охороною німецької поліції в лікарні. Німецькі медики наголошують, що Навального успішно відімкнули від штучної вентиляції легень і він вже може ненадовго вставати з ліжка.

Як уже згадувалося раніше, 14 вересня речник уряду ФРН заявив, що лабораторії у Франції і Швеції підтвердили отруєння Навального нервовим агентом з групи "Новічок". Багато держав ЄС та очільники МЗС країн G7 вимагають від офіційної Москви негайно прояснити, хто несе відповідальність за отруєння опозиціонера Навального, і покарати винних.

Нещодавно також російський правозахисник Марк Фейгін озучив нове попередження команді російського президента Володимира Путіна. За його словами, отруєння російського опозиціонера Олексія Навального стане причиною "пекельних" санцій Європи проти Росії. На переконання фахівця, їх не уникнути, питання лише в тому, якого масштабу запровадять санкції. Також Марк Фейгін звернув увагу на те, що отруєння Навального дуже вплине на майбутнє Росії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у команді російського президента Володимира Путіна істерика  через справу про отруєння російського опозиціонера Олексія Навального.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?