Цю війну Путін програв - Навальний опублікував перший допис в Instagram після скандального отруєння
Категорія
Політика
Дата публікації

Цю війну Путін програв - Навальний опублікував перший допис в Instagram після скандального отруєння

Цю війну Путін програв - Навальний опублікував перший допис в Instagram після скандального отруєння
Джерело:  online.ua

Головний суперник очільника Кремля Володимира Путіна та відомий російський опозиціонер Олексій Навальний 15 вересня неочікувано для всіх опублікував в Instagram свій перший допис після отруєння нервово-паралітичним речовиною з групи “Новичок”. Політик зізнався, що дуже сумує за своїми прихильниками та наразі почувається набагато краще. Свій допис він доповнив світлиною з дружиною Юлією і сином Захаром. Окрім того, німецькій владі Олексій Навальний зізнався, що планує після цілковитого одужання зразу ж повернутися в Росію, щоб продовжувати свою роботу. Його не лякає ймовірність повторного отруєння, або ж нападу з боку команди російського президента. Також відомо, що опозиціонер відкинув ідею співпраці з владою РФ, яка запропонувала людям Ангели Меркель разом розслідувати його справу, інформує ONLINE.UA.

“Привіт, це Навальний. Сумую за вами. Я все ще майже нічого не вмію, але ось вчора зміг цілий день дихати сам. Взагалі сам. Ніякої сторонньої допомоги, навіть найпростіший вентиль в горлі не використав. Дуже сподобалось. Дивовижний, недооцінений багатьма процес. Рекомендую”, - написав 15 вересня Олексій Навальний.

Неважко здогадатися, що на довгоочікуваний дописа російського опозиціонера миттєво відреагували його прихильники та інші користувачі мережі, які активно стежили за історією з отруєнням політика.

"Олексій, з поверненням! Раді вас бачити і читати. Нічого особливого ви не пропустили; Стільки пережив, а так чудово виглядає - я вражена!; головне, що поряд родина - ми за вас!; Найкраще, що сталося за сьогодні! Бережіть себе!; Олексій! Впізнаємо ваш тонкий гумор, самоіронію. Значить, все в порядку! Дуже-дуже раді вас бачити! І читати!!! З поверненням!; ти переміг смерть і Кремль - просто шок! Боєць! Молодчина!; І цю війну Путін програв", - коментують допис Навального в мережі.

Як уже згадувалося раніше, 14 вересня німецька клініка “Шаріте”, в якій знаходиться російський опозиціонер, офіційно заявила, що відключила Навального від апарату штучної вентиляції легенів. За словами медиків, він почав на короткий час вставати з лікарняного ліжка. Крім того, це був перший раз, коли сам Навальний дозволив медикам оприлюднювати інформацію про стан його здоров’я.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Олексій Навальний шокував світ неочікуваним та сміливим рішенням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?