Окупанти на Донбасі шокували новим рішенням - що відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти на Донбасі шокували новим рішенням - що відомо

Окупанти на Донбасі шокували новим рішенням - що відомо
Джерело:  online.ua

Окупаційний режим на Донбасі хоче більшого контролю за "підлеглими" - бойовиками угрупувань "ДНР" та "ЛНР". У майбутньому російські куратори створять базу "біометричних даних" усіх учасників НЗФ. Про це повідомляє ONLINE.UA з посилання на зведення Міністерства оборони України.

За оприлюдненими подробицями, російські спецслужби та маріонетки Кремля користуватимуться базою для ідентифікації бойовиків, аби міцніше тримати їх під контролем.

"За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування ЗС РФ посилює контроль за діяльністю з’єднань і частин оперативного угруповання російських окупаційних військ. З 12 вересня ц.р. у 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК триває робота комісії штабу 8 армії Південного військового округу ЗС РФ з перевірки питань бойової та мобілізаційної готовності, укомплектованості особовим складом", - оголосили в Міноборони.

Так звані "міністерства внутрішніх справ" в окупованих Донецьку та Луганську наразі розроблюють базу з даними дактилоскопічного обліку — усі бойовики окупаційних військ підлягають відповідній процедурі, виняток лише кадрові військовослужбовці РФ.

"У подальшому створена база буде використовуватись російськими спецслужбами для ідентифікації осіб при спробі несанкціонованого залишення тимчасово окупованої території та встановлення причетності до скоєння злочинів", - додали в командуванні.

Як повідомляв ONLINE.UA, позиції українських сил на Донбасі зазнали нових обстрілів з боку окупаційного режиму попри узгоджене перемир’я. Командування Операції Об’єднаних сил проінформувало про три збройні провокації.

За оприлюдненими даними, згадані інциденти зареєстровані від початку доби у понеділок, 14 вересня. Жоден український військовослужбовець не отримав поранень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?