ЗСУ зазнали втрат через вибух - невтішні новини з Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ зазнали втрат через вибух - невтішні новини з Донбасу

ЗСУ зазнали втрат через вибух - невтішні новини з Донбасу
Джерело:  online.ua

Підрозділи ЗСУ на Донбасі знову зазнали втрат — двоє військовослужбовців отримали поранення через вибух. Приголомшливий інцидент стався неподалік від населеного пункту Шуми на Донеччині, де нещодавно зірвалася так звана інспекція окупантів, української сторони та ОБСЄ. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресцентр ООС.

За даними українського командування, обидва поранених наразі знаходяться у стабільному та задовільному стані, їх госпіталізували до Торецька.

"Сьогодні, 15 вересня, близько 11.40 в районі населеного пункту Шуми Донецької області внаслідок вибуху гранати типу РГД-5, встановленої, імовірно, у вигляді розтяжки, отримали поранення двоє військовослужбовців — полковник О.Апполонов та прес-секретар однієї з бригад В.Залевський", - проінформували у штабі.

Зазначається, що обидва згадані військовослужбовці прибули у район Шумів для стандартної перевірки ситуації.

"Триває повне розслідування цієї події та усіх її обставин. За інформацією, якою володіємо станом на цю хвилину, немає підтверджень того, що цей інцидент був не випадковим. Уся інформація була доведена до відома Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в повному обсязі", - підкреслили в штабі ООС.

Також командування звернули увагу на те, що цей інцидент став підтвердженням позиції Києва щодо негайного повномасштабного розмінування території, подібні ініціативи українська сторона регулярно висуває на рівні переговорів у Мінську та "нормандської четвірки".

Як повідомляв ONLINE.UA, позиції українських сил на Донбасі зазнали нових обстрілів з боку окупаційного режиму попри узгоджене перемир’я. Командування Операції Об’єднаних сил проінформувало про три збройні провокації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?