Дуже рано говорити - Зеленський вразив відвертою заявою про Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Дуже рано говорити - Зеленський вразив відвертою заявою про Путіна

Дуже рано говорити - Зеленський вразив відвертою заявою про Путіна
Джерело:  online.ua

Україна та Росія наразі не мають жодних повноцінних відносин, вважає президент Володимир Зеленський. Між країнами необхідно налагодити діалог, який лише дозволить завершити війну. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на виступ державного лідера під час візиту до Австрії.

За словами президента, слово "відносини" не можна застосовувати до ситуації між Кремлем та Києвом з лютого 2014 року.

"На жаль, ми втратили це слово. І втратили значення цього слова між нашими країнами, після того, як Росія анексувала незаконно Крим і розпочалася війна на сході України", - пояснив Зеленський.

Він наголосив, раніше українці та росіяни кликали один одного "братами та сестрами", відносини між державами були у гарному стані.

"А сьогодні 14 тисяч загиблих, а сьогодні — немає двох територій нашої незалежної країни. Тому я поки що не знайшов слова про те, що "між нами", - додав президент.

Утім, ситуація, як він стверджує, розвивається пози що позитивним чином — Україна та Росія узгодили новий режим припинення вогню на Донбасі, провели низку обмінів полонених.

"Я вважаю, що це і є початок діалогу. А щодо "відносин" нам, мені здається, ще дуже і дуже рано говорити", - резюмував Зеленський.

Нагадаємо, нещодавно у Берліні пройшла зустріч радників лідерів "нормандської четвірки". Зеленський стверджував напередодні, що це нібито остання ланка перед переговорами самих лідерів.

Як повідомляв ONLINE.UA, підрозділи ЗСУ на Донбасі знову зазнали втрат — двоє військовослужбовців отримали поранення через вибух. Приголомшливий інцидент стався неподалік від населеного пункту Шуми на Донеччині, де нещодавно зірвалася так звана інспекція окупантів, української сторони та ОБСЄ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?