Презентація Apple 2020 - чим вразила світ легендарна компанія цього разу
Категорія
Технології
Дата публікації

Презентація Apple 2020 - чим вразила світ легендарна компанія цього разу

Презентація Apple 2020 - чим вразила світ легендарна компанія цього разу
Джерело:  online.ua

Попри пандемію коронавірусу, світову кризу та інші негаразди, 15 вересня відбулась довгоочікувана презентація Apple 2020, на яку, без перебільшень, чекали усі прихильники продукції легендарної компанії. Останній цього разу вдалося потішити своїх відданих шанувальників низкою цікавих нових девайсів, серед них Apple Watch 6 та нове покоління iPad Air. Найбільшим розчаруванням презентації стало те, що iPhone 12 так і не показали. Однак компанія все одно знайшла чим здивувати світ, а саме: Apple Watch 6, Apple Watch SE, iPad 8, iPad Air. Варто зазначити, що презентація відбувалася в Apple Park, однак через пандемію вона проходила в онлайн-режимі, передає ONLINE.UA.

Apple Watch 6

Перший девайс, яким вирішила здивувати компанія, стало нове покоління Apple Watch 6. Найпомітніші оновлення – червоний колір корпусу, а також новий формат ремінця, який не має жодної застібки. Не можна не звернути увагу на те, що новинка працює на базі нового чіпа S6. Окрім того, вона отримала функцію заміру рівня кисню в крові. Також була розроблена послуга, яка може визначити респіраторне захворювання. Це відбувається на основі замірів рівня кисню в крові та частоти серцевих скорочень.Вартість нового Apple Watch Series 6 складає 399 доларів (11 100 гривень).

Apple Watch SE

Разом із новим поколінням Apple Watch 6 керівництво компанії представило ще одну більш доступну версію Apple Watch SE. Варто звернути увагу на те, що Apple Watch SE мають дизайн, як у Apple Watch Series 4 і новіших версій. Також наголошується, що годинник працює на базі процесора S5 та під управлінням операційної системи watchOS 7. Вартість цього "розумного годинника" – 279 доларів (7 700 гривень).

iPad 8

Родзинкою цієї довгоочікуваної новинки стала нова платформа A12. За словами представників компанії, новинка має на 40% більше потужний CPU і в 2 рази потужніший GPU в порівнянні з попередником. Цей девайс працює на базі iPad OS 14. Діагональ екрана складає 10,2 дюйма. Також він має підтримку фірмового стилуса Apple Pencil та порт USB-C. На одному заряді він має пропрацювати до 10 годин. Вартість новинки сягнула 330 доларів (9 100 гривень).

iPad Air

Прголомшив прихильників продукції компанї також iPad Air - не можна не звернути увагу на те, що зміни торкнулись дизайну. Зараз він став дуже схожий на iPad Pro. Він отримав тонші рамки, та став легший. Його можна буде придбати у 5 кольорах. Окрім того, пристрій оснащений кнопкою для Touch ID. iPad Air має 10,9-дюймовий дисплей Retina з роздільною здатністю 2360x1640 пікселів. Він теж має підтримку фірмового стилуса та клавіатури Magic Keyboard. Його вартість стартує від 599 доларів (16 500 гривень).

Як повідомляв ONLINE.UA,  компанія Apple вирішила приєднатися до порятунку планети  від пандемії коронавірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?