Кращий молодий футболіст Європи - нападник Динамо потрапив до престижного рейтингу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Кращий молодий футболіст Європи - нападник Динамо потрапив до престижного рейтингу

Кращий молодий футболіст Європи - нападник Динамо потрапив до престижного рейтингу
Джерело:  online.ua

Два футболіста з київського Динамо і донецького Шахтаря претендують на звання кращого молодого гравця Європи 2020 року. Владислав Супряга і Маркос Антоніо потрапили в топ-40 рейтингу престижної премії Golden Boу, яка вручається кращому європейському гравцеві у віці молодше 21 років. За звання кращого гравця поряд з ними борються Ерлінг Холланд і Джейдон Санчо з Борусії Д, Альфонсо Девіс з Баварії, Мейсон Грінвуд з Манчестер Юнайтед і Ансуї Фаті з Барселони. Новий список претендентів оприлюднило видання Tuttosport, передає ONLINE.UA.

Як відомо, Golden Boy - щорічна премія, заснована італійським виданням Tuttosport в 2003 році. Нею нагороджується кращий молодий гравець до 21 року, який виступає в Європі. У 2020 році результати премії будуть визначені на основі голосування уболівальників і оцінок експертів. У 2019 володарем премії Golden Boy став португалець Жоау Феліш. У минулому році на перемогу претендував український воротар Андрій Лунін.

Нагадаємо, Владислав Супряга є чемпіоном світу по футболу серед молодіжних команд 2019 року. Він вихованець футбольної академії "Дніпра". У 2018 році він підписав п'ятирічний контракт з київським "Динамо". Нещодавно стало відомо, що молодого і перспективного футболіста "Динамо" може продати за 15 млн доларів.

Маркос Антоніо - дворазовий чемпіон України у складі Шахтаря. У двох стартових матчах гірників в новому сезоні результативними діями бразилець не відрізнявся.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що два футболісти української Прем'єр-ліги претендують на звання кращого молодого гравця Європи 2020 року. Претендентами на перемогу в престижній премії Golden Boу стали півзахисник "Динамо", чемпіон світу 2019 року в складі збірної України Георгій Цітаішвілі і півзахисник "Шахтаря" Тете, які пробилися до другого раунду голосування за претендентів на трофей Golden Boy-2020 року, обійшовши в рейтингу зірок світового футболу. Однак, топ-40 футболістів, які продовжують боротьбу за перемогу, ні Цітаішвілі, ні Тете не попали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?