Їй завжди 20 років: Дженніфер Лопес похизувалася спортивною фігурою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Їй завжди 20 років: Дженніфер Лопес похизувалася спортивною фігурою

Їй завжди 20 років: Дженніфер Лопес похизувалася спортивною фігурою
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома співачка та голлівудська акторка Дженніфер Лопес не втомлюється дивувати своїх віданних фанатів яскравими та крутими світлинами. Цього разу 51-річна красуня підкорила мережу чарівним фото стильному купальнику. Прихильники Джей Ло не приховують захвату та зізнаються, що їхня улюблениця наразі знходиться в чудовій фізичній формі. Новий знімок співачка опублікувала в своїх соціальних мережах - за лічені години він встиг зібрати мільйони лайків та сотні тисяч коментарів, передає ONLINE.UA.

"Відчуваю себе золотою. Останні декілька миттєвостей літа", – прокоментувала свою світлину Джей Ло.

На спокусливому кадрі зірка лежить на рушнику біля моря, одягнувши стильний рожевий купальник на бретельках і зав'язках. Своє волосся артистка зібрала у високий пучок, а на обличчя нанесла ледь помітний макіяж. Свій образ жінка завершила улюбленими сережками-кільцями. Нове фото красуні продовжують активно коментувати її фанати.

"Це магія -їйзавжди 20 років! Молоденька та красива дівчинка!; ви мій кумир; навіть не уявляю, скільки ж потрібно займатися спортом, щоб мати таку ідеальну фігуру; коли побачила це фото - перехотіла їсти свої пончики; невже можна бути такою ідеальною? такою красивою; яка ж вона неймовірна; завжди мріяла познайомитися з Дженніфер - надіюся, колись це станеться; фото Джей Ло завжди мотивують займатися спортом", - діляться враженням в коментарях до світлини фанати співачки.

Не можна не згадати, про те у 51 рік Дженніфер Лопес має неймовірні форми тіла – сталевий прес, пружні сідниці та груди, стрункі ноги. Все це – результат її постійних тренувань, правильного харчування та здорового сну. Не забувайте про фізичні вправи і Ви, щоб завжди залишатися здоровою та красивою людиною!

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що зірка фільмів про Гаррі Поттера неочікувано для всіх зізналася, що стала жертвою насильства у 14 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?