Мессі відзначився на полі після конфлікту з Барселоною - яскраве відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Мессі відзначився на полі після конфлікту з Барселоною - яскраве відео

Мессі відзначився на полі після конфлікту з Барселоною - яскраве відео
Джерело:  online.ua

Іспанський клуб "Барселона" у середині вересня відзначилася першим матчем у національному футбольному турнірі. За клуб знову почав виступати зірковий аргентинець Ліонель Мессі, який зумів фактично принести перемогу команді. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на підсумки гри.

Каталонський клуб вийшов на поле проти "Жирони", він обіграв суперника з рахунком 3:1.

Перший гол серед каталонців забив Філіппе Коутіньо, інші два - авторство Мессі. Перший з м'ячів той відправив у ворота опонентів під час першого тайму.

Що цікаво, перший м'яч ледь не пройшов повз лінії воріт, однак таки залетів. Другий гол аргентинець забив завдяки рикошету від "ворожого" футболіста, цей момент спантеличив голкіпера "Жирони".

Слід зауважити, "Барселона" вийшла на поле у своїй резервній формі — з рожевим верхом. Матч відбувся з пустими трибунами, як того вимагає ситуація, пов'язана з пандемією COVID-19.

Нагадаємо, лише нещодавно завершилася масштабна суперечка між Мессі та керівництвом каталонського клубу. За оприлюдненими даними, футболіст повернувся на базу "Барси" минулого понеділка, 7 вересня.

Аргентинець понад тиждень бойкотував тренування свого клубу напередодні нового футбольного сезону в Іспанії. Він намагався розірвати контракт, який чинний до літа 2021 року, фактично — до завершення цього сезону.

Утім, "Барселона" виставила неможливі для нападника умови — виплату 700 мільйонів за передчасний розрив договору.

Як повідомляв ONLINE.UA, два футболісти з київського Динамо і донецького Шахтаря претендують на звання кращого молодого гравця Європи 2020 року. Владислав Супряга і Маркос Антоніо потрапили в топ-40 рейтингу престижної премії Golden Воу, яка вручається кращому європейському гравцеві у віці молодше 21 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?