Бій Усика проти Чісори - надійшли неймовірні новини
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бій Усика проти Чісори - надійшли неймовірні новини

Бій Усика проти Чісори - надійшли неймовірні новини
Джерело:  online.ua

Український чемпіон Олександр Усик може вийти на ринг для нового довгоочікуваного бою вже 31 жовтня. Передбачається, що його суперником стане британець Дерек Чісора, з яким вони мали зустрітися на арені ще у травні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Luckypunchnet.

За словами промоутера українця Олександра Красюка, переговори поки що тривають.

"Ми зараз домовляємося. Якщо ми знайдемо спільну мову, бій відбудеться 31 жовтня", - наголосив менеджер.

Вже у жовтні на британські стадіони почнуть пускати вболівальників, це дає потенційну змогу організувати повноцінний бій, з глядачами безпосередньо на трибунах.

"Все буде залежати від того, як буде розвиватися ситуація у Великій Британії. Станом на сьогодні, місцевий уряд дозволяє певній кількості уболівальників, чи то 25%, чи то 50% відвідувати спортивні заходи з першого жовтня", - додав промоутер Усика.

Тим часом іноземний його колега Едді Хірн також підтвердив, що сторони близькі до підписання відповідного контракту — про бій на 31 жовтня. У боксерів є усвідомлення меншого прибутку в разі бою на арені O2 без глядачів, однак це не зупиняє їх — кожен бажає вийти на ринг один проти одного.

Нагадаємо, професійний спорт виявився паралізованим протягом місяців через пандемію коронавірусу COVID-19. Усик та Джошуа повинні були зустрітися на рингу ще у травні, вони навіть провели першу спільну пресконференцію в березні.

Як повідомляв ONLINE.UA, організатори довгоочікуваного бою українця Олександра Усика проти британця Дерека Чісори натрапили на труднощі. Проведення боксерської дуелі наразі опинилося під загрозою. Бій може не відбутися у зазначений термін, який встановили влітку, після зриву попереднього.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?