Просто пробили дно - Путін, Трамп та Лукашенко зганьбилися на міжнародній арені
Категорія
Світ
Дата публікації

Просто пробили дно - Путін, Трамп та Лукашенко зганьбилися на міжнародній арені

Просто пробили дно - Путін, Трамп та Лукашенко зганьбилися на міжнародній арені
Джерело:  online.ua

Президенти дев'яти країн – Росії, США, Білорусі, Бразилії, Великої Британії, Індії, Мексики, Туреччини та Туркменістану – отримали "Шнобелівську премію" через неадекватну реакцію на пандемію коронавірусу. Неважко здогадатися, що найбільше "уваги" приділили саме Володимиру Путіну, Олександру Лукашенку та Дональду Трампу. Варто зазначити, що церемонія "The Ig Nobel Prize Ceremony", яка є пародією на престижну міжнародну Нобелівську премію, відгриміла 17 вересня у Гарвардському університеті, США, в онлайн-форматі. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на сайт "Improbable Research".

Засновник премії Марк Абрахамс іронічно зазначив, що нагорода у сфері медичної освіти цьогоріч дістається очільникам Бразилії, Британії, Індії, Мексики, Білорусі, США, Туреччини, Росії, і Туркменістану.

"Премія вручається Жаіру Болсонару (Бразилія), Борису Джонсону (Британія), Нарендра Моді (Індія), Андресу Мануелю Лопесу Обрадору (Мексика), Олександру Лукашенкові (Білорусь), Дональду Трампу (США), Реджепу Тайіпу Ердогану (Туреччина), Володимиру Путіну (Росія) і Гурбангули Бердимухамедову (Туркменія) за використання пандемії коронавірусу для того, щоб навчити світ тому, що політики можуть сильніше впливати на життя і смерть, ніж вчені і лікарі", - заявив Марк Абрахамс.

Не можна також не звернути увагу на те, що ведучий передав "особливі привітання" Лукашенкові, оскільки це вже друга його "нагорода". Нагадаємо, що 7 років тому скандальному політику присудили Шнобелівську премію в номінації "Премія миру" за "заборону публічних оплесків", а також за "затримання білоруськими правоохоронцями однорукого чоловіка за оплески". В мережі уже активно коментують нові "досягнення" Путіна, Лукашенка, Трампа та інших лідерів держав - люди зазначають, що президенти "просто знову пробили дно", а також бажають, щоб "більше вони так не виділялися на тлі усіх інших політиків".

Варто зазначити, що Україна – разом з Австралією, Францією, Німеччиною, Великою Британією та Південною Африкою – відзначилася у сфері фізики. Іван Максимов та Андрій Потоцький отримали Шнобелівську премію за експеримент про те, що відбувається з формою дощового черв'яка при вібраціях із високою частотою.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Лукашенко шокував світ новим рішенням щодо України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?