Путін і не очікував - Навальний виступив з довгоочікуваною заявою
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін і не очікував - Навальний виступив з довгоочікуваною заявою

Путін і не очікував - Навальний виступив з довгоочікуваною заявою
Джерело:  online.ua

Російського опозиціонера Олексія Навального, який проходить лікування в берлінській клініці, дійсно отруїли нервово-паралітичним агентом з групи "Новачок" - наявність бойової отрути в організмі політика підтвердили не тільки в спецлабораторії німецького Бундесверу, а й незалежні лабораторії Швеції і Франції. 19 вересня політик, який тільки недавно вийшов з коми, розповів, що почав відновлюватися, хоча ще недавно не впізнавав людей і не міг розмовляти. Він подякував німецьким медикам за те, що з "технічно живої людини" його перетворили в того, хто має шанс стати Вищої Формою Істоти Сучасного Товариства - людиною, яка вміє швидко гортати інстаграм і без роздумів розуміє, де ставити лайки. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Навального в соцмережі.

"Давайте розповім, як йде моє відновлення. Це вже ясна дорога, хоч і неблизька. Всі поточні проблеми на кшталт того, що телефон в моїх руках даремний, як камінь, а налити собі водички перетворюється в цілий атракціон, - суща дурниця. Зовсім недавно я не впізнавав людей і не розумів, як розмовляти, не розумів, де брати слова. В якому місці голови вони виникають? Зараз я хлопець, у якого тремтять ноги, коли він йде по сходах, але зате він думає: «О, це ж сходи ! Ними піднімаються. Мабуть, треба пошукати ліфт». А раніше б просто тупо стояв і дивився", - розповів Навальний про свій стан здоров'я.

Російський політик вважає приголомшливою роботу лікарів університетської Берлінської клініки "Шаріте", де Навальний проходить лікування. Він пояснив, що медики вирішили головну проблему - вивели зі стану "технічно живої людини". При цьому в своєму першому пості, опублікованому чотири дні тому, опозиціонер розповів, що дуже радий самостійно дихати, хоча цей процес, на його думку, багато хто недооцінює.

На довгоочікуване повідомлення російського опозиціонера миттєво відреагували його прихильники і інші користувачі мережі, які активно стежили за історією з отруєнням політика.

"Як же це важко. Вчитися жити заново; Міцнішай, Олексій, у декого в Москві сильно тремтять ноги від твоєї регенерації; Видужуй! На зло ворогам, щоб ноги тремтіли у них. Всіма думками з тобою !; Путін і не очікував, що таким чином поступово, йому доведеться тепер реально боятися цієї людини; Відмінно виглядаєш! Видужуй, ріж Кремль-банду по живому з трибуни) Нехай Пєсков жує вуса і краватку, косноумний! " - коментують повідомлення Навального в мережі.

Нагадаємо, 20 серпня впливовий російський опозиціонер Олексій Навальний потрапив в реанімацію у важкому стані прямо з борту літака, на якому він летів з Томська в Москву. У нього діагностували токсичне отруєння - він впав у кому, з якої німецьким медикам вдалося вивести політика тільки 14 вересня.

Важливо додати, що влада Німеччини підтвердила, що Навального отруїли "Новачком". Сліди нервового агента в організмі опозиціонера виявили в спеціальній лабораторії Бундесверу. Меркель тоді зазначила, що не сумнівається в тому, що Олексія Навального отруїли, тому як намагалися змусити замовкнути, і в зв'язку з цим очікує відповідей на "серйозні питання" від уряду Росії. У Меркель переконані, що бойову отруту такого типу могли створити тільки в державній лабораторії і вона могла бути доступною тільки спецслужбам. Експерти Бундесверу вважають, що Навальний мав померти в літаку, але врятувало його те, що пілоти екстрено посадили літак, а в Омську медики дали йому антидот - атропін.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Німеччині готують покарання Путіну за отруєння Навального - правда, напередодні Бундестаг провалив доленосне голосування по Північному потоку-2.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?