Зоря проти Шахтаря - де і коли дивитися центральний матч Прем'єр-ліги
Категорія
Спорт
Дата публікації

Зоря проти Шахтаря - де і коли дивитися центральний матч Прем'єр-ліги

Зоря проти Шахтаря - де і коли дивитися центральний матч Прем'єр-ліги
Джерело:  online.ua

У неділю, 20 вересня, в Запоріжжі на стадіоні Славутич Арена відбудеться центральний матч третього туру української Прем'єр-ліги. На полі зустрінуться луганська Зоря і донецької Шахтар, за грою яких вперше з початку карантину зможуть спостерігати глядачі з трибун. Матч Зоря - Шахтар почнеться о 17:00 за київським часом. Де і коли дивитися матч УПЛ між Шахтарем і Зорею, повідомляє ONLINE.UA.

Онлайн-трансляція матчу Зоря-Шахтар в прямому ефірі буде проводитися телеканалом УНІАН. Ця гра стане однією з останніх в програмі 3 туру чемпіонату України. У минулому сезоні гравці Зорі обігравали донеччан, тому і в даному матчі луганська команда готова дати бій гірникам.

На даний момент Зоря має 0 очок і займає передостаннє, 13 місце, в турнірній таблиці УПЛ. До цього луганська команда зазнала поразки на старті сезону від Десни (1: 3) і Маріуполя (0: 1).

Шахтар має на даний момент 3 бали і займає п'ятий рядок в таблиці, які заробив в матчі з Колосом, обігравши суперника з рахунком 3:1.

За попередніми даними, за Шахтар в матчі із Зорею гратимуть: Пятов - Додо, Кривцов, Бондар, Матвієнко - Степаненко, Алан Патрік - Тітці, Марлос, Тайсон - Мораєс. У орієнтовному складі Зорі: Шевченко - Фаворов, Вернидуб, Абу Ханна, Гречкин - Луньов, Іванисеня, Юрченко, Кочергін - Кабан - Громов.

За прогнозом букмекерів, Шахтар буде фаворитом в матчі із Зорею. На перемогу гірників сьогодні можна поставити з коефіцієнтом 1.44, на нічию - 4.80, а на перемогу Зорі - 6.70.

Як відомо, матч Зоря - Шахтар 20 вересня буде 63 грою між луганчанами і донеччанами. З них гірники завоювали 42 перемоги, 9 - на рахунку луганчан. Ще 11 раз команди зіграли в нічию. Різниця голів: 130-57 на користь діючих чемпіонів України.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що напередодні відбулося жеребкування 1/16 фіналу Кубка України. Українська асоціація футболу оголосила список всіх пар, які будуть боротися за прохід в наступний раунд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?