Повне знущання - кримчани несподівано для всіх пішли проти Путіна
Категорія
Україна
Дата публікації

Повне знущання - кримчани несподівано для всіх пішли проти Путіна

Повне знущання - кримчани несподівано для всіх пішли проти Путіна
Джерело:  online.ua

Окупаційна "влада" українського Криму, яку призначив президент РФ Володимир Путін, б'є на сполох через стрімке погіршення ситуації з коронавірусом на півострові. Там виявлено рекордний сплеск нових захворювань навіть в офіційній статистиці і це при тому, що вона в рази занижена і не відображає справжню кількість хворих і померлих від COVID-19 в Криму. Кримчани в шоці від того, що відбувається на окупованому півострові. У коронавіурсних антирекордах вони звинувачують Путіна і призначених їм "керівників", які весь літній сезон "рубали бабло" на туристах, навмисне на помічаючи проблеми. Жителі українського півострова відзначають, що у більшості людей з кашлем виявляють пневмонію, але їм відмовляють в госпіталізації та лікуванні, так як нікого там, як і раніше, не хвилюють проблеми людей, передає ONLINE.UA.

В офіційній статистиці російського уряду в процентном співвідношенні в порівнянні з липнем, в серпні захворюваність COVID-19 в окупованому Криму зросла на 149%. У Кримській правозахисній групі переконані, що головна причина цього криється в російських туристах, яких щодня завозили на півострів десятками літаків.

"Літаки з Росії, особливо з Москви і Санкт-Петербурга, найбільш інфікованих регіонів, регулярно від 30 до 70 літаків прилітали в Криму. Плюс ці люди не проходили ніякої самоізоляції і відразу прямували в громадські місця - пляжі, кафе", - розповіли правозахисники.

Крім того, для туристів в українському Криму масово проводили фестивалі і концерти, на яких збиралися тисячі людей.

"Ситуація з коронавірусом в Криму - повна жопа, і чиновники повністю ігнорують ситуацію, а деякі своїм діями її погіршують. Ну які масові заходи? Де масове тестування? Де масочний режим і соціальна дистанція? Все просрали; Адже можна було просто всі кордони і виїзди навесні ще закрити, не чекати "сезон", а просто закрити - і ніхто б не хворів; Ось так і знала - як тільки бабло зрублять на сезоні, знову заспівають свою пісню. Понавозили вірусу в Крим, могли б один сезон потерпіти, щоб зараз не розносити. Все літо забиті автобуси і катери нікого не хвилювали, що люди мало не на головах один в одного сиділи, концерти і всякі шоу проводили, той вірус нікого не хвилював, а зараз ... штрафами почнуть продовжувати свої грошові потоки ?; Лікарні забиті . Руки мити нічим. Вода біжить по вулицях, але в кранах її немає. Більше фестивалів потрібно; Лікарні переповнені. З короною в Криму вже не всіх госпіталізують", - обурені кримчани.

Важливо відзначити, що в Росії за минулу добу виявили 6148 нових випадків зараження коронавірусом - це абсолютний антирекорд з середини липня. Всього з початку епідемії в РФ зафіксовано більше 1,1 млн випадків зараження в 85 регіонах, з яких 19 418 інфікованих померли. За статистикою смертності від COVID-19 Росія знаходиться на першому місці серед країн Європи. В окупованому Криму зафіксовано вже майже 4 тисячі захворювань, 79 з яких за останню добу. І це при тому, що ще зовсім недавно так званий "глава" Криму Сергій Аксьонов попереджав, що якщо число хворих щодня буде збільшуватися на 30 осіб, то півострів "захлинеться" від коронавіруса.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 20 вересня в Україні зафіксували 2996 нових випадків зараження коронавірусом. Загальна кількість хворих COVID-19 налічує вже 175 678 чоловік, з них 3557 осіб померли через ускладнення, спровокованих коронавирусной хворобою. Уже 77512 українців змогли перемогти коронавірус - повторне лабораторне дослідження не виявило COVID-19 в їх організмі. 94609 українців продовжують хворіти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?