Ми готові - у Зеленського відповіли на гучний політичний скандал
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми готові - у Зеленського відповіли на гучний політичний скандал

Ми готові - у Зеленського відповіли на гучний політичний скандал
Джерело:  LB.ua

Президентська партія "Слуга народу" спровокувала новий політичний скандал інцидентом у Києві — офіційні заходи об'єднання відбулися на території Київського національного університету, що суперечить закону "Про освіту". Керівники партії пояснили цей випадок. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на LB.

За його словами, у дворику КНУ відбулася друга частина конференції, під час якої офіційно висунули кандидатів у Київраду.

"Червоний корпус — знакова для столиці локація. А ми виступаємо за нову якість столиці — без незаконних забудов, порушень, тощо", - цитує видання лідера партії Олександра Корнієнка.

Щодо протестів студентів, які вже анонсовано з цього приводу, він наголосив - "якщо будуть які-небудь санкції, ми готові".

Водночас заходи супроводжувалися іншими суперечками — на сцену заросили 13 учасників команди нардепки Ірини Верещук, яка балотується на посаду столичного мера. Пізніше офіційні представництва "Слуги народу" оприлюднили список першої десятки кандидатів до Київрада, в якому були трохи інші імена.

"В ході церемонії у дворі червоного корпусу на сцену виходили як представники "першої десятки", так і лідери по округах. Чинне виборче законодавство є новим як для нас, так і для інших наших колег, ми всі "вчимося на ходу буквально", - стверджує Корнієнко.

Нагадаємо, проведення місцевих виборів планується на 25 жовтня. Голосування проходитиме в умовах карантину з відповідними обмеженням.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Володимир Зеленський поставив своїй команді категоричну вимогу змінити Київ, який сьогодні у світовому рейтингу міст за якістю життя займає 173 місце і знаходиться в списку нижче столиць африканських республік. Яким хоче бачити Київ Зеленський і що він доручив "слугам народу" - в окремому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?