Прищепив працьовитість - Суркіс відверто розповів про Луческу в Динамо
Категорія
Спорт
Дата публікації

Прищепив працьовитість - Суркіс відверто розповів про Луческу в Динамо

Прищепив працьовитість - Суркіс відверто розповів про Луческу в Динамо
Джерело:  online.ua

Румунський тренер Мірча Луческу відзначився лише кількома матчами з киянами "Динамо", однак вже вплинув на поведінку футболістів. Президент клубу Ігор Суркіс стверджує, що "перехідний" період для нового тренера не закінчився. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на передачу "Великий футбол".

За його словами, Луческу навіть не переїхав на квартиру, він мешкає на території бази.

"Перш за все, він прищепив команді працьовитість на тренуваннях. Тренування проходять в тому ж режимі, що й гра. Крім того, у нього поки немає основного складу. Він дивиться, знайомиться, кожен день розмовляє з футболістами. Живе поки на базі, хоча я пропоную, щоб він переїхав на квартиру, тому що неможливо весь час на базі перебувати. Але ще триває знайомство з командою", - пояснив Суркіс.

Нагадаємо, Луческу отримав посаду після звільнення попереднього тренера Олексія Михайличенка, під тренерством якого "Динамо" зазнало приголомшливих поразок та вилетіло з Ліги Європи.

У першому ж серйозному матчі Луческу протистояла його попередня команда — донецький "Шахтар", однак київський клуб зумів перемогти суперника з неймовірним рахунком 3:1.

Призначення Луческу в "Динамо" спричинило критику з кількох напрямків — його критикували фанати київської команди, а деякі з колишніх представників "Шахтаря" відверто назвали вчинок ледь не ударом у спину.

Сам румунський тренер стверджує, що не має жодної упередженості щодо тренерства ані в "Шахтарі", ані в "Динамо". Він лише бажав повернутися до українського футболу, де мав чудові результати й досягнення.

Як повідомляв ONLINE.UA, головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу перед резонансним призначенням мав розмову з президентом "Шахтаря" — Рінатом Ахметовим. Він розповів про цей контакт, який стався напередодні його повернення до України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?