Навіщо Путін стягує війська до Криму - у Зеленського розкрили шокуючу правду
Категорія
Україна
Дата публікації

Навіщо Путін стягує війська до Криму - у Зеленського розкрили шокуючу правду

Навіщо Путін стягує війська до Криму - у Зеленського розкрили шокуючу правду
Джерело:  online.ua

Представник українського лідера Володимира Зеленського в Автономній республіці Крим Антон Кориневич в ефірі одного з телеканалів поділився з українськими громадянами неочікуваними та шокуючими даними - він офіційно заявив, що анексований Крим потрібен команді російського президента Володимира Путіна як військовий плацдарм на території Середземноморського басейну. Також політик нагадав про те, що чимало військовослужбовців прибувають на півострів через навчання "Кавказ-2020". На переконання члена команди президента України, кримчани взагалі не потрібні російській владі, передає ONLINE.UA.

На переконання Антона Кориневича, півострів необхідний для РФ як військовий плацдарм на території Середземноморського басейну.

"Саме тому туди перемістили велику кількість найновішого озброєння. Саме в цих місцях може зберігатися ядерна зброя", - наголосив український політик.

Представник українського лідера наголосив, що також однією з причин, чому до Криму стягують військових з усієї Росії, є заплановані навчання "Кавказ-2020".

Не можна не згадати про те, що у комітеті нацбезпеки українського парламенту нещодавно озвучили важливе попередження усім українцям — там повідомили про те, що ризик нападу військ Володимира Путіна з Криму насправді існує, проте зараз він мінімальний. Однак, як запевнили представники комітету, українська армія завжди готова обороняти території нашої країни на Півдні. Такою інформацією поділився глава комітету парламенту з нацбезпеки Олександр Завітневич. Також він звернув увагу на те, що навчання "Кавказ-2020", які команда російського президента Володимира Путіна проведе в окупованому Криму, є щорічними.

"Ми, до речі, комітетом їздили туди – відвідали пункт пропуску на межі з Кримом і дивилися на підготовку наших військових. Тому, я думаю, що там вірогідність нападу дуже-дуже низька", — заявив український політик.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 19 вересня в Україні розпочалися військові навчання Об’єднані зусилля 2020 року, в яких беруть участь понад 12 тисяч військових - усі важливі подробиці можна знайти в нашому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?