Якщо Зеленський до тями не прийде: українцям повідомили про нову масштабну загрозу
Категорія
Україна
Дата публікації

Якщо Зеленський до тями не прийде: українцям повідомили про нову масштабну загрозу

Якщо Зеленський до тями не прийде: українцям повідомили про нову масштабну загрозу

Очільник правління Центру протидії корупції та відомий активіст Віталій Шабунін озвучив українським громадянам нове важливе попередження - він звернув увагу на те, що наша країна зруйнує свої стосунки із Заходом і втратить будь-яку допомогу, якщо глава держави Володимир Зеленський не почує закликів Представництва ЄС і посольства США в Україні обрати нового керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури прозоро. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

"Якщо Зеленський не почує меседжів, а вони були прокричані на весь світ, і, очевидно, політично залежна комісія обере політично залежного прокурора, то це коштуватиме нам стосунків із Заходом. Якщо Зеленський до тями не прийде, не зрозуміє наслідків, то ми не отримаємо грошей і буде запущено призупинення безвізового режиму", - поділився своєю думкою Віталій Шабунін.

На переконання українського активіста, наша країна не отримає коштів ні від МВФ, ні від Світового банку і навіть макрофінансової допомоги від Європейського Союзу може не бути.

"Якщо Україна позбудеться фінансової, політичної, дипломатичної і військової підтримки Західного світу, то залишиться один на один із Росією, "плюс – з фінансовою діркою в бюджеті, яку треба чимось закривати", - наголосив глава ЦПК.

Віталій Шабунін наголошує, що за президентства Зеленського, найбільше корупційних схем будуються на дорогах. Команда активіста підрахувала, що "корупційна маржа виросла з 7% до 20%", бо на будівництві доріг "насправді найпростіше красти". Очільник правління ЦПК звернув увагу на те, що наразі на порядку денному стоїть не стільки питання корупції в Україні, скільки питання державності. На переконання Віталія Шабуніна, на "цьому історичному етапі розрив із Заходом – це смерть держави".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що глава Верховної Ради України Дмитро Разумков нарешті відповів на погрози влади США та ЄС. Він зізнався, що не бачить в цьому жодної проблеми та пояснив, чому так вважає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?