Варварські акти війни - Путіну висунули нові звинувачення
Категорія
Світ
Дата публікації

Варварські акти війни - Путіну висунули нові звинувачення

Варварські акти війни - Путіну висунули нові звинувачення
Джерело:  online.ua

Серйозну кризу біженців у Євросоюзі, яка склалася кілька років тому, спровокувала агресивна політика Росії, вважають в німецькому уряді. У Християнсько-демократичному союзі дорікнули втручанню російської влади у події в Сирії, що посилило протистояння та сприяло більшому відтоку людей з країни. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bild.

За словами представника партії Фрідріха Мерца, російські бомбардування на території Сирії — це варварство, відповідальність за яке несе режим Володимира Путіна. Під вогнем кремлівських сил опинилися лікарні та дитячі садки.

"Потрібно було б обговорити з Путіним основне питання: як він насправді поводиться на міжнародній арені? Цей чоловік та його армія бомбардують лікарні, садочки, школи, будинки для людей похилого віку", - вважає політик.

Він додав, сьогоденні проблеми з біженцями також стали наслідками політики Москви.

"Проблеми, які ми зараз маємо в Греції, були значною мірою викликані цими варварськими актами війни, за які відповідає Путін", - додав представник партії.

Нагадаємо, війна на території Сирії триває вже багато років. Росія приєдналася до цього протистояння близько 5 років тому, Кремль відправив корпус авіаційних сил на підтримку режиму Башара Асада, а також спрямував до сирійського берега військові кораблі.

За роки збройного протистояння Сирію залишили мільйони людей, які хвилями прибували до Туреччини та країн Євросоюзу. У 2015 році під час загострення Європа зіткнулася з найбільш масштабною кризою мігрантів з часів Другої світової війни.

Як повідомляв ONLINE.UA, влада Німеччини так і не вирішується завдати потужного удару по російському президенту Володимиру Путіну у відповідь на отруєння російського опозиціонера Олексія Навального бойовою отрутою типу "Новачок", за яким може стояти Кремль. Парламент провалив голосування щодо долі "Північного потоку-2".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?