Ворог завдав удару - надійшли шокуючі новини з зони ООС
Категорія
Україна
Дата публікації

Ворог завдав удару - надійшли шокуючі новини з зони ООС

Ворог завдав удару - надійшли шокуючі новини з зони ООС
Джерело:  online.ua

Українське командування підтвердило кілька обстрілів з боку окупаційного режиму на Донбасі, однак наголосило — ситуація лишається під контролем. Бойовики злочинних угрупувань нехтують режимом припинення вогню від самого моменту його введення. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Міністерство оборони.

За оприлюдненими даними, українська сторона продовжує дотримуватися перемир'я станом на 21 вересня.

"Від початку поточної доби, станом на 12:00, на лінії бойового зіткнення зафіксовано два порушення режиму тиші з боку збройних формувань Російської Федерації. Вранці, у районі населеного пункту Мар’їнка, противник здійснив постріли у бік позицій українських захисників зі стрілецької зброї, а також три постріли із гранатомета пристосованого для використання мін ПОМ-2", - проінформували в Міноборони.

Також інцидент стався неподалік від населеного пункту Водяного, так противник відкрив вогонь зі стрілецької зброї.

"Бойових втрат серед наших героїв-захисників немає. Враховуючи провокативний характер обстрілів, наші воїни вогонь у відповідь не відкривали", - підкреслили у командуванні.

Відомо, що за 20 вересня окупаційний режим один раз порушив домовленості про режим тиші. Неприцільний обстріл на Луганському напрямку зареєстрували під Новоалександрівкою, він не становив загрози життю військовослужбовців.

Перемир'я стало чинним з опівночі 27 липня.

Як повідомляв ONLINE.UA, російська сторона потрапила у пастку, погодившись на затвердження мінських домовленостей — такої точки зору дотримується Олексій Резніков, віцепрем’єр і керівник української делегації в ТКГ. Пастка зумовлена позицією ОБСЄ щодо врегулювання конфліктів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?