Розгулявся апетит: Путін шокував світ новим неочікуваним рішенням
Категорія
Політика
Дата публікації

Розгулявся апетит: Путін шокував світ новим неочікуваним рішенням

Розгулявся апетит: Путін шокував світ новим неочікуваним рішенням
Джерело:  online.ua

Чинний президент Білорусі Олександр Лукашенко, якого не визнають легітимним дуже багато країни, неочікувано для всіх ухвалив рішення організувати на території країни ще одні білорусько-російські військові навчання - його ідею зразу ж підтримав російський глава Володимир Путін. За словами скандальних диктаторів, на тлі теперішньої військово-політичної обстановки навколо Республіки Білорусь ухвалено рішення про проведення другого етапу спільного білорусько-російського навчання "Слов'янське братство – 2020". Окрім того, наголошується, що на першому етапі на Брестському полігоні війська відпрацювали "навчально-бойові завдання з контртерористичної тематики", в тому числі "питання блокування і знищення умовних незаконних збройних формувань на території західних районів країни". Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на сайт Міністерства оборони Білорусі.

"Другий етап пройде з 22 по 25 вересня в формі оперативно-тактичного навчання на 230-му загальновійськовому полігоні Обуз-Лісновський, полігонах Брестському, Гожському і 210-му авіаційному полігоні Ружанський. Військові відпрацюють "ведення спільних дій в інтересах забезпечення військової безпеки держави", - йдеться в повідомленні.

Варто також звернути увагу на те, що у другому етапі навчань будуть брати участь військовослужбовці Західного оперативного командування, сил спеціальних операцій Збройних Сил Білорусі, ВПС і військ ППО, ракетних військ і артилерії, а також підрозділи двох з'єднань повітрянодесантних військ Збройних Сил РФ.

"Всього в практичних діях буде задіяно близько 6000 військовослужбовців, понад 500 одиниць бойової техніки. При цьому від Збройних Сил Росії – близько 1000 військових і до 100 одиниць бойової техніки", - заявили в Міністерстві оборони Білорусі.

На цю новину миттєво відреагували користувачі мережі в Росії, Білорусі та Україні.

"Розгулявся апетит - тепер Путіна не зупинити; не хочу нікого засмучувати, але це не Лукашенко вирішив, а Путін. Лукашенко - просто одна із його іграшок; мені це вже не подобається; чесно, насторожують подібні новини - навіть страшно стає", - коментують користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін підтримав нове неочікуване рішення Лукашенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?