Сказав, що ніколи не кохав: український шоубізнес сколихнуло нове несподіване розлучення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Сказав, що ніколи не кохав: український шоубізнес сколихнуло нове несподіване розлучення

Сказав, що ніколи не кохав: український шоубізнес сколихнуло нове несподіване розлучення
Джерело:  YouTube

Українська співачка Аліна Гросу, яка уже дікілька років поспіль живе та працює в Росії, зважилася на неочікуване відверте зізнання - вона заявила, що розлучилася із чоловіком Олександром Комковим через пів року після гучного весілля. За її словами, розрив відбувся ще в грудні 2019 року, однак лише зараз вона вирішила розповісти своїм фанатм всю правду. Варто зазначити, що московський бізнесмен та українська артистка побралися влітку 2019 року, однак вже в грудні молода співачка зібрала свої речі та покинула квартиру, де мешкала разом із коханим. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на програму  "Життя відомих людей".

За словами Гросу, ще в грудні її колишній запропонував пожити окремо.

"Він сказав: "Я б, можливо, спробував так пожити місяць, але якщо я собі когось знайду, то тобі ж буде боляче через 2 тижні". Я не могла йому це пробачити тому, що або він хоче жити зі мною, або пробує щось інше, якщо ще до весілля не напробувався…. Навіщо це все?", - обурилася артистка.

Аліна Гросу розповіла, що спочатку намагалася поговорити з чоловіком, однак згодом зібрала свої речі та переїхала на іншу квартиру.

"Мені було дуже боляче, дуже важко говорити про це, тому я весь цей час мовчала. Перші дні і місяці постійно текли сльози. Та й зараз це не дуже приємно", - каже співачка.

Гросу зізналася, що проблеми в стосунках розпочалися після весілля, однак остаточно все зіпсувалося наприкінці осені 2019 року.

"Найсмішніше, він захотів сфотографувати документи. Я кажу: "Тобі комусь треба надіслати докази, що ти розлучився?". Мені тоді було настільки боляче, досі не розумію", - розповіла співачка.

Аліна Гросу припускає, що в листопаді 2019 року Олександр з кимось познайомився та вирішив спробувати щось нове. Тоді вона була постійно в роботі. Акторська діяльність та розвиток музичної кар'єри забирали увесь вільний час. І саме після повернення із виснажливих концертів артистка отримала шокуючу пропозицію від коханого.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Анджеліна Джолі розлютилася через нову витівку Бреда Пітта.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?