Динамо проти Гента - де дивитися матч Ліги чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Динамо проти Гента - де дивитися матч Ліги чемпіонів

Динамо проти Гента - де дивитися матч Ліги чемпіонів
Джерело:  online.ua

Київський клуб "Динамо" готується до другого футбольного двобою в Лізі чемпіонів, на цей раз проти "Гента". Важливий для українського клубу матч запланований на вечір середи, 23 вересня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані турніру УЄФА.

За оприлюдненими подробицями, кияни виступатимуть на поле бельгійських суперників. Матч плей-офф Ліги чемпіонів почнеться о 22:00, на стадіоні не буде жодного вболівальника через карантинні обмеження.

Транслюватиме двобій телеканал "Футбол 2".

Упродовж 55 років виступів на полях єврокубків "Динамо" протистояло бельгійським клубам у 5-ти парних раундах, загалом це 10 матчів. Кияни перемагали "Гент" двічі — у 2010 році з рахунками 3:0 та 3:1, це єдина команда, яку вони здолали в обох дуелях.

Востаннє з бельгійцями "біло-сині" зустрічалися минулого року, тоді "Брюгге" здобуло перемогу в першій грі (0:1), а друга завершилася динамічною нічиєю (3:3).

На попередньому етапі "Динамо" зустрілося на полі НСК "Олімпійського" з нідерландським "АЗ" (Алкмаар). Вони провели лише одну гру, згідно з оновленими правилами УЄФА, в якій кияни отримали перемогу з рахунком 2:0.

Попередній матч став першим у єврокубках під тренерством румунського спеціаліста Мірча Луческу, він був вкрай важливим для київського клубу. Його призначення спричинило не аби який резонанс, однак під його керівництвом команда почала здобувати несподівані перемоги.

Як повідомляв ONLINE.UA, румунський тренер Мірча Луческу відзначився лише кількома матчами з киянами "Динамо", однак вже вплинув на поведінку футболістів. Президент клубу Ігор Суркіс стверджує, що "перехідний" період для нового тренера не закінчився.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?