Партія Зеленського шокувала новим рішенням напередодні місцевих виборів - усі деталі
Категорія
Політика
Дата публікації

Партія Зеленського шокувала новим рішенням напередодні місцевих виборів - усі деталі

Партія Зеленського шокувала новим рішенням напередодні місцевих виборів - усі деталі
Джерело:  Міст

Українським журналістам вдалося дізнатися про нове шокуюче рішення, яке ухвалили представники партії Володимира Зеленського. Наголошується, що Херсонська обласна організація політичної сили "Слуга народу" вирішила висунути на посаду глави Лазурненської об'єднаної територіальної громади Сергія Бєліка, очільника однойменної селищної ради, в якій правоохоронці проводили обшуки в рамках справи про напад на відому активістку Катерину Гандзюк. Про це розповідає місцеве видання  "Мост"  з посиланням на рішення партійної конференції від 19 вересня, передає ONLINE.UA.

"Сергій Бєлік – діючий глава Лазурненскої селищної ради. З дня обрання у 2016 році на цю посаду Бєлік орієнтувався на голову облради Владислава Мангера. Після того, як Мангеру оголосили про підозру в замовленні вбивства Каті Гандзюк, Сергій Бєлік почав з бюджету фінансувати адвокатське об'єднання, яке захищає Мангера в суді", - йдеться в повідомленні видання.

Окрім того, журналісти вирішила нагадати, що влітку минулого року у Бєліка в кабінеті проходив обшук в рамках кримінальної справи за фактом вбивства Каті Гандзюк. Вже тоді працівники поліції активно шукали сліди допомоги з боку Бєліка другому підозрюваному – кримінальному авторитету Олексію Левіну (Москалу) в перереєстрації бази відпочинку.

Також відомо, що після нападу на Гандзюк, Бєлік і підконтрольні йому депутати виділили ділянку одному з нападників на активістку – Володимиру Васяновичу. У протоколах допиту організатор нападу на Гандзюк Сергій Торбін розповідав, що питання щодо виділення землі з селищною радою вирішував кримінальний авторитет Левін-Москал. Видання наголошує, що рекомендував висунути Бєліка народний депутат від 186 округу Олексій Ковальов.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що нещодавно Володимир Зеленський озвучив членам своєї команди нову вимогу  - змінити Київ, який наразі у світовому рейтингу міст за якістю життя займає 173 місце і знаходиться в списку нижче столиць африканських республік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?