Він загрожує Україні - США готують нищівний та безжалісний удар по Путіну
Категорія
Політика
Дата публікації

Він загрожує Україні - США готують нищівний та безжалісний удар по Путіну

Він загрожує Україні - США готують нищівний та безжалісний удар по Путіну
Джерело:  online.ua

Команда очільника Білого дому Дональда Трампа продовжує робити все можливе, аби знищити останній козир російського президента Володимира Путіна. Цього разу офіційний Вашингтон вигадав новий план, про який уже встиг розповісти міжнародній спільноті. Так, глава Державного департаменту Штатів Майк Помпео розповів, що США планують створити коаліцію для того, щоб зупинити завершення будівництва російського скандального газогону "Північний потік-2". Американський дипломат також не забув нагадати, що газопровід загрожує не тільки Україні та українцям, а й усьому Європейському Союзу. Позицію Білого дому державний секретар озвучив в інтерв’ю виданню Bild, інформує ONLINE.UA.

"Сполучені Штати вважають, що газопровід "Північний потік - 2" захищає Росію, створює ризик для Європи, дозволяючи їй потрапити в залежність від газу, що надходить з Росії, а також загрожує Україні, що, як я знаю, глибоко хвилює багатьох німців. Тому ми сподіваємося, що газопровід "Північний потік - 2" не буде добудований. Ми працюємо над тим, щоб створити коаліцію, яка зможе запобігти цьому. Ми сподіваємося, що уряд Німеччини прийде до такої думки, будь то через те, що сталося з паном Навальним, або через реальні наслідки для безпеки, пов'язаних із залежністю від російського газу", - наголосив представник Дональда Трампа.

Не можна також не згадати про те, що 17 вересня офіційно стало відомо, Європейський парламент затвердив резолюцію щодо отруєння Олексія Навального та закликав знайти і заморозити європейські активи фігурантів розслідувань опозиційного політика. У резолюції політики запропонували створити санкційний механізм, який би уможливив збір інформації та заморозку європейських активів корумпованих осіб, які фігурують у розслідуваннях Фонду боротьби з корупцією Навального. Окрім того, ЄП закликав знищити останній козир Путіна — "Північний потік-2". Нещодавно також канцлерка Німеччини Ангела Меркель виступила з гучною заявою — політикиня розповіла, що вже не виключає, що газопровід "Північний потік-2" може потрапити під санкції.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що влада ФРН так і не змогла завдати потужного удару по російському президенту Володимиру Путіну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?