Нарешті домовилися - Зеленський повідомив українцям прекрасну новину
Категорія
Економіка
Дата публікації

Нарешті домовилися - Зеленський повідомив українцям прекрасну новину

Нарешті домовилися - Зеленський повідомив українцям прекрасну новину
Джерело:  online.ua

Відомий інвестор і громадський діяч з Казахстану Маргулан Сейсембай 21 вересня офіційно повідомив про те, що зустрівся з укранським лідером Володимиром Зеленським. Окрім того, він заявив, що буде працювати над підвищенням ефективності реформ і законодавства нашої країни. В Офісі президента звернули увагу на те, що перемовини з інвестором тривали майже годину. Сейсембай встиг представити Володимиру Зеленському свою пропозицію щодо підвищення ефективності процесу впровадження реформ та законодавства. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на заяву громадського діяча в соціальних мережах, а також на сайт ОП.

"Йому все дуже сподобалося. Він сказав що це настільки потрібно і важливо, що це їм потрібно ще "вчора". Попросив прискорити.Я пообіцяв приступити до роботи негайно. Так що найближчим часом приїхати в Казахстан не вийде. Відчуваю, що можу застрягти тут надовго. Робота велика, цікава і кропітка", - наголосив Маргулан Сейсембай.

Окрім того, він звернув увагу на те, що невідкладно почне вирішувати багато побутових питань, планувати всю роботу і збирати команду. Також інвестор закликав представників медіа не політизувати свою співпрацю з командою Володимира Зеленського.

"Прошу своїх прихильників і друзів не політизувати мою роботу, а то все ботоферми і анонімні телеграм канали збудилися прямо. Я тут буду допомагати Україні. Не йдеться ні про який експорт кольорових революцій, ні про певний досвід опозиційної діяльності. Я тут займаюся своєю улюбленою справою - ефективністю процесів", - заявив інвестор.

Він також звернув увагу на те, що для нього це професійний виклик.

"У бізнесі я це впроваджував багато разів, тепер хочу спробувати впровадити це в роботу держапарата", - додав Маргулан Сейсембай.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, нещодавно глава Міністерства фінансів Сергій Марченко під час брифінгу біля українського парламенту виступив з гучною заявою — він офіційно повідомив, що видатки на утримання Офісу президента Володимира Зеленського у проєкті держбюджету на 2021 рік збільшили майже на 40% і тепер вони сягнули 1 млрд 269,1 тис грн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?