Треш якийсь - у Зеленського обурилися через новий гучний скандал
Категорія
Україна
Дата публікації

Треш якийсь - у Зеленського обурилися через новий гучний скандал

Треш якийсь - у Зеленського обурилися через новий гучний скандал
Джерело:  online.ua

У Запорізькій області нещодавно відбувся повномасштабний музичний фестиваль Khortytsia Freedom, який спричинив скандал. У Міністерстві охорони здоров'я обурилися проведенням масових заходів на тлі погіршення ситуації з коронавірусом COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на брифінг міністра Максима Степанова.

За його словами, свято спровокує нові спалахи інфекції, за добу 21 вересня у регіоні вже захворіли 100 осіб.

"Питання до організаторів цих свят – до місцевої влади, наскільки я розумію: вам просто не дає спокою, що ви не знаходитеся у своєрідних "лідерах" по кількості захворюваних кожного дня?" - зауважив Степанов.

Він додав, напередодні під час контактів з місцевою владою представники Запоріжжя закликали зберегти роботу шкіл та дитячих садків. Тоді ж з місцевою владою домовилися не влаштовувати жодних масових заходів через велику небезпеку.

"Обов’язково треба було провести такий захід (у Запоріжжі – ред.), зібрати десятки тисяч людей?.. У мене немає жодного питання до людей, у мене питання до організаторів. Вибачте, це просто треш якийсь – те, що ви робите. У мене просто немає іншого слова, коли я побачив ці світлини, з проведення цієї події. Треба було обов’язково проводити концерт у такий спосіб?" - обурився міністр.

Посадовець пояснив, що звернеться до відповідних органів, які несуть відповідальність за заходи контролю, реагування та оформлення протоколів.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Києві припускають введення найбільш суворих карантинних обмежень з огляду на епідемічну ситуацію, що загострюється. У мерії дорікнули мешканцям столиці, які нехтують правилами на тлі збільшення добової кількості випадків COVID-19.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?