Російський окупант шокував новим рішенням стосовно Криму - що сталося
Категорія
Політика
Дата публікації

Російський окупант шокував новим рішенням стосовно Криму - що сталося

Російський окупант шокував новим рішенням стосовно Криму - що сталося
Джерело:  online.ua

Окупаційний режим у Криму натрапив на серйозні проблеми — Кремль не може забезпечити водними ресурсами населенням півострова. Невизнана влада планує надати людям воду через розробку нових свердловин та опріснення морської води. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські медіа.

За оприлюдненими даними, ситуація на Кримському півострові з водою нібито знаходиться під контролем.

"Ситуація із забезпеченням водою в Криму складна, але контрольована. Буряться нові свердловини, які дадуть додатковий приплив. При необхідності жителям здійснюється підвезення води, а також встановлені накопичувальні місткості. Без води кримчани не залишаться", - стверджують в окупаційному режимі.

Водночас у так званому "комітеті з водного господарства й меліорації" проінформували, водосховища заповнені на 25% станом на вівторок, 22 вересня. Наразі окупанти вивчають можливість для встановлення обладнання з опріснення чорноморської води.

До окупації воду кримчанам постачали безпосередньо з материкової України, після 2014 року це стало неможливим.

Нагадаємо, 24 серпня ввели графік подачі води, хоча раніше "влада", яку призначив Кремль, запевняла, що всі проблеми з водою вдасться вирішити. Постачання води раніше обмежили в Сімферополі, 39 населених пунктах Сімферопольського і Бахчисарайського районів до 100 тисяч кубометрів на добу, її подаватимуть по годинах — тільки вранці й ввечері.

Як повідомляв ONLINE.UA, кримчани шоковані від нового рішення окупантів. Вони обурені тим, що ще зовсім недавно російське "керівництво" українського Криму запевняло в тому, що проблем з водою на півострові немає, але раптово змінило думку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?