Сучасне освітлення для кожної кімнати - які люстри купити, підходять до будь-якого інтер'єру
Категорія
Новини компаній
Дата публікації

Сучасне освітлення для кожної кімнати - які люстри купити, підходять до будь-якого інтер'єру

Сучасне освітлення для кожної кімнати - які люстри купити, підходять до будь-якого інтер'єру
Джерело:  online.ua

Дизайн інтер'єру в сучасному стилі залишає широкий вибір за типом меблів, кольору стін або освітлення. Є лише кілька основних правил, яких ви повинні дотримуватися, щоб ваша квартира виглядала сучасною. Одним з правил ми поділимося в нашій статті. А саме, які краще люстри купити для освітлення сучасних аранжувань.

Основні тренди в сучасних інтер'єрах

Всі меблі та аксесуари повинні бути витримані в стилі мінімалізму. А це означає, що потрібно вибирати техніку без додаткових прикрас. Квартира повинна виглядати просторою, її можна прикрасити виразними акцентами. Сучасний стиль любить класичні кольори.

Незалежно від того, які меблі або колір стін ви виберете для сучасної квартири, вам будуть потрібні світильники, які стильно підкреслять характер вашого інтер'єру.

Подбайте про правильну розстановку освітлення в квартирі

Те, як ми розмістимо світильники в квартирі, має вирішальне значення. За допомогою освітлення ми можемо розділити житлові зони, зробити кімнати більшими або меншими і задати потрібний настрій. Тому ретельно сплануйте, де ви будете розміщувати світильники кожного типу, перш ніж ви підете в магазин люстр.

Стельові світильники і споти як основне освітлення

Світильники на стелю, підвішені в центральній точці кімнати, є часто використовуваним рішенням. Однак пам'ятайте, що у нього є як переваги, так і недоліки.

особливості:

  1. Перевага такого рішення в тому, що світильник рівномірно освітлює всю кімнату. Ми не рекомендуємо встановлювати лампи в центральній точці кімнати, якщо ви хочете освітити певні частини кімнати, наприклад, вітальню або обідню зону. В якості центрального світильника краще підвісні люстри купити.

  2. Пам'ятайте, що стельові люстри можна встановити і над обраною зоною квартири. Наприклад, красиво виглядає люстра над диваном у вітальні.

  3. Зовнішній вигляд стельового точкового світильника відмінно вписується в мінімалізм сучасної квартири.

Ви створите клімат в певній зоні квартири, використовуючи лампочки відповідного типу. Холодний колір світла зробить інтер'єр строгим, а теплий колір зробить кімнату більш розслаблюючою.

Щоб допомогти вам вибрати відповідне освітлення, ми склали список світильників в сучасному стилі, які підійдуть для будь-якого типу приміщення. Представлене тут освітлення відмінно виглядає на кухні, у вітальні, їдальні, а також в спальні, офісі або молодіжній кімнаті.

Хромована підвісна люстра

Один з найчастіших світильників, що купують для сучасних інтер'єрів. Він має безліч застосувань:

  1. Прикрасити інтер'єр можна підвісним світильником - для ще більш цікавого ефекту можна повісити кілька хромованих світильників на різній висоті. У широкому асортименті ви точно знайдете люстри недорого, тому можна зібрати цікаву композицію.

  2. Ви можете повісити світильник над столом або стільницею - завдяки регулюванню висоти та направленому вниз світлу хромований підвісний світильник відмінно адаптується до висоти кімнати і точно освітлює поверхню стільниці.

  3. Хромована підвісна люстра з кулястим абажуром підходить для всіх типів сучасних приміщень. Металевий блиск додає інтер'єру елегантність і підкреслює його мінімалістичний вигляд.

  4. У вітальні, спальні або навіть ванній підвісний світильник можна використовувати як декоративне освітлення. Однак і в їдальні, і на кухні як функціональний світильник, що освітлює поверхню столу.

Люстри з абажуром

Якщо ви шукаєте світильник для свого сучасного інтер'єру, в каталогах відомих брендів Eglo (Австрія), Searchlight (Англія), Italux (Польща), Nowodvorski (Польща), Markslojd (Швеція) також є багато пропозицій для вас.

  • Чому варто вибирати недорогі люстри з абажурами:

  • Такі люстри виглядають мінімалістично, але при цьому м'яко зігрівають сучасний інтер'єр. Це пов'язано з матеріалом абажурів, який додає в кімнату затишку.

  • Підвісний світильник з абажуром впишеться в будь-яку кімнату - кухню, спальню, вітальню, їдальню або хол.

  • На даного типу люстри ціна коливається в широкому діапазоні. Тому незалежно від того, який бюджет відведено на покупку, ви точно підберете оптимальний варіант.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?