Буде важкий двобій - бельгійці Генту про майбутній матч проти Динамо
Категорія
Спорт
Дата публікації

Буде важкий двобій - бельгійці Генту про майбутній матч проти Динамо

Буде важкий двобій - бельгійці Генту про майбутній матч проти Динамо
Джерело:  online.ua

Вже незабаром бельгійський "Гент" вийде на поле проти київського "Динамо" у третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів. Головний тренер іноземного клубу оцінив довгоочікувану гру. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на nieuwsblad.be.

За словами Віма де Декера, київський клуб має серйозні навички, однак його підопічні все ж таки володіють шансами на перемогу.

"Динамо" є дуже серйозною командою. Вони дуже організовано та компактно грають в обороні, а їхній склад – відмінний сплав молодості та досвіду. На нас чекає важкий двобій, але я впевнений, що у нас є шанс", - пояснив де Декер.

Важливий для українського клубу матч запланований на вечір середи, 23 вересня. Напередодні "динамівці" вже вирушили до Бельгії.

Упродовж 55 років виступів на полях єврокубків "Динамо" протистояло бельгійським клубам у 5-ти парних раундах, загалом це 10 матчів. Кияни перемагали "Гент" двічі — у 2010 році з рахунками 3:0 та 3:1, це єдина команда, яку вони здолали в обох дуелях.

Востаннє з бельгійцями "біло-сині" зустрічалися минулого року, тоді "Брюгге" здобуло перемогу в першій грі (0:1), а друга завершилася динамічною нічиєю (3:3).

На попередньому етапі "Динамо" зустрілося на полі НСК "Олімпійського" з нідерландським "АЗ" (Алкмаар). Вони провели лише одну гру, згідно з оновленими правилами УЄФА, в якій кияни отримали перемогу з рахунком 2:0.

Як повідомляв ONLINE.UA, румунський тренер Мірча Луческу відзначився лише кількома матчами з киянами "Динамо", однак вже вплинув на поведінку футболістів. Президент клубу Ігор Суркіс стверджує, що "перехідний" період для нового тренера не закінчився, він навіть мешкає на базі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?