Путін шокував світ новою безсоромною пропозицією - що сталося
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін шокував світ новою безсоромною пропозицією - що сталося

Путін шокував світ новою безсоромною пропозицією - що сталося
Джерело:  online.ua

22 вересня очільник Кремля Володимир Путін, виступаючи під час 75-й сесії Генеральної Асамблеї ООН, шокував міжнародну спільноту новою заявою - він наголосив, що для відновлення світової економіки в період пандемії необхідне "розчищення від обмежень і санкцій". За його словами, розчищення, звільнення світової торгівлі від бар'єрів, заборон, обмежень, санкцій "могло б стати гарною підмогою для відновлення глобального зростання, скорочення безробіття". Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

Крім того, за словами російського президента, для успішної боротьби з пандемією коронавіруса і її економічними наслідками Росія пропонує побудувати так звані "зелені коридори" для руху життєво необхідних товарів.

"Хотів би знову привернути увагу до російської пропозиції про введення так званих зелених коридорів, вільних від торгових воєн і санкцій, перш за все для товарів першої необхідності, продовольства, ліків, засобів індивідуального захисту, затребуваних саме для боротьби з пандемією", - додав очільник Кремля.

Володимир Путін цинічно зазначив, що зараз найважливіша місія політики - "прокладати дорогу торгівлі, ... а не пов'язувати руки бізнесу і ділової ініціативи".

Не можна не згадати про те, що у березні 2020 року російський президент заявляв, що йому байдужі санкції західних країн, введені проти Російської Федерації через анексію Криму та агресію проти України.

Варто нагадати про те, що Сполучені Штати Америки, країни Європейського Союзу та України запровадили проти Росії та окремих росіян санкції за анексію та агресію. Росія захопила півострів Крим у лютому-березні 2014 року, а у квітні-травні того ж року спровокувала сепаратистські настрої та збройний конфлікт на сході України – в Донецькій і Луганській областях.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Білий дім вигадав новий план,  про який уже встиг розповісти міжнародній спільноті. Так, очільник Державного департаменту Штатів Майк Помпео заявив, що США планують створити коаліцію для того, щоб зупинити завершення будівництва російського скандального газогону "Північний потік-2".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?