Путін мене переграв - Навальний здивував реакцією на звинувачення Кремля
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін мене переграв - Навальний здивував реакцією на звинувачення Кремля

Путін мене переграв - Навальний здивував реакцією на звинувачення Кремля
Джерело:  online.ua

Нещодавно очільник Кремля Володимир Путін шокував світ новою абсурдною заявою під час екстерних переговорів із французьким колегою Еммануелем Макроном. Російский президент почав стверджувати, що відомий опозиціонер та його головний суперник Олекій Навальний умисно проковтнув бойову отруту "Новачок". Навальний лише 22 вересня відреагував на припущення російського глави щодо того, що політик міг сам випити отрути. Варто звернути увагу на те, що опозиціонер з гумором прокоментував усі припущення глави Кремля. Свій допис він опублікував в соціальних мережах, інформує ONLINE.UA.

"Володимир Путін повідомив французькому колезі: "Навальний міг сам проковтнути цю отруту". Хороша версія. Вважаю, що заслуговує найпильнішого вивчення. Зварив на кухні "Новачок". Нишком сьорбнув з фляжки в літаку. Впав у кому. Напередодні домовився з дружиною, друзями і колегами, що, якщо МОЗ наполягатиме, щоб мене відвезли лікувати до Німеччини, вони ні в якому разі не дозволяли це зробити. Померти в омської лікарні і опинитися в омському морзі, де встановили б причину смерті "пожив вдосталь", - ось кінцева мета мого хитрого плану. Але Путін мене переграв. Його просто так не проведеш. У підсумку я, як дурень, пролежав у комі 18 днів, але свого не добився. Провокація не вдалася!", - сказано в повідомленні Олексія Навального.

Не можна також не згадати про те, що ще 21 вересня Олексій Навальний, який наразі проходить лікування у Німеччині після скандального отруєння, невідкладно звернувся до команди російського президента Володимира Путіна й висунув нову вимогу — він хоче, щоб йому повернули одяг, в якому він потрапив до лікарні в російському Омську. Неважко здогадатися, що заклик російського опозиціонера люди Путіна просто проігнорували.

"Минув рівно місяць з того, як мене намагалися вбити бойовою отруйною речовиною... У Росії кримінальної справи немає, а є "дослідча перевірка за фактом госпіталізації". Таке враження, що я не в кому впав у літаку, а послизнувся у супермаркеті і зламав ногу. Ну добре, я нічого іншого не чекав", - заявив Навальний.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Еммануель Макрон екстрено подзвонив Володимиру Путіну - уже відома головна причина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?