Бородата жінка та багато-багато кохання: Unicode представив нові вражаючі емодзі
Категорія
Культура
Дата публікації

Бородата жінка та багато-багато кохання: Unicode представив нові вражаючі емодзі

Бородата жінка та багато-багато кохання: Unicode представив нові вражаючі емодзі
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий концерн Unicode нарешті представив довгоочікуваний пакет із 217 емодзі, які будуть доступні для користувачів iOS та Android вже з 2021 року. Варто звернути увагу на те, що загалом в пакеті Emoji 13.1 буде сім нових іконок та ще 210 для позначення різних закоханих пар. Тепер користувачі отримають змогу користуватися смайликами "серце у вогні", "перев'язане серце", "жінка із бородою" і три нові обличчя — серед хмар, із загіпнотизованими очима та на позначення зітхання. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на блог Emojipedia.

"200 із 217 нових емодзі, які затвердили Unicode, позначають закохані пари з різними відтінками шкіри. Це зробили для того, щоб представити якомога більше різноманітних пар. Приміром, смайлики з жовтим кольором були задумані як нейтральні, але для багатьох користувачів вони асоціювалися з білими людьми", - йдеться в повідомленні.

Варто звернути увагу на те, що поки більшість користувачів ще не має доступу і до попереднього пакету Emoji 13.0. Google та Samsung почали впроваджувати його лише з вересня, а для пристроїв iOS ці емодзі стануть доступними цієї осені. Що важливо розуміти, новий пакет спершу отримають ті користувачі, що вже мають попередній.

Варто нагадати про те, що ще на початку січня Unicode Consortium офіційно заявив, що до кінця поточного року додасть 117 нових емодзі. Серед них — 62 цілком нових моделі, як-от трансгендерний прапор, а решта є ґендерно інклюзивними варіантами вже існуючих символів.

Як повідомляв ONLINE.UA, всесвітньо відома компанія Google неочікувано для всіх повідомила, що запустила стартап-програму Google for Startups: Growth Academy.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?