Окупанти Криму б'ють на сполох через серйозну проблему - що там відбувається
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти Криму б'ють на сполох через серйозну проблему - що там відбувається

Окупанти Криму б'ють на сполох через серйозну проблему - що там відбувається
Джерело:  online.ua

Так званий "глава Криму" Сергій Аксьонов виступив з новою шокуючою заявою - він підтвердив, що на окупованому півострові померли дві людини від пневмонії, оскільки їх відмовилися госпіталізувати. Призначений Путіним "глава" назвав це надзвичайною подією, за якою буде розгляд і службове розслідування на найвищому рівні. При цьому на засіданні оперативного штабу щодо ситуації з коронавірусом на українському півострові, окупованому Росією, Аксьонов знову заявив про посилення карантину і покарання за його порушення для місцевих жителів, чим привів кримчан в шок. Люди обурені, що все літо, поки "влада" заробляла гроші на російських туристах, про інфекцію та небезпеку ніхто не згадував, а як тільки закінчився туристичний сезон знову вирішили контролювати ситуацію, при тому, що на прийом до лікаря в лікарнях Криму потрапити неможливо і отримати лікування навіть при всіх симптомах COVID-19 люди не можуть. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву Аксьонова в соціальних мережах.

"У мене є два звернення, з приводу яких буде окрема розмова. Якщо підтвердиться, що людей залишили, вони не дочекалися допомоги і пішли з життя, то буде розгляд на найвищому рівні. Це - НП ... Буде службове розслідування", - звернувся Аксьонов до так званого "міністру охорони здоров'я" Ігорю Чемоданову.

Аксьонов наказав Чемоданову доповідати йому особисто по кожному зверненню громадян, яким відмовили в госпіталізації, незважаючи на ознаки важкої пневмонії або COVID-19. У той же час він запевнив, що в медичних установах українського півострова достатньо місць для надання допомоги всім хворим - розгорнуто 1302 ліжок, ще 234 ліжка обіцяють підготувати найближчим часом. При цьому, щоб розвантажити медичну систему, заражених коронавірусом, що мають легкі симптоми захворювання, лікуватимуть на дому.

Як відомо, в останній тиждень в окупованому Криму різко зросла захворюваність на коронавірус - там щодня реєструють близько 70 випадків зараження коронавірусноюінфекцією, а за минулу добу COVID-19 підтвердили у 83 людей. Всього з початку пандемії в Криму зафіксували 3972 випадки нової інфекції - про це йдеться в офіційній російській статистиці, яку ставлять під сумнів правозахисники. Вони переконані, що ситуація з коронавірусом в Криму набагато гірше, ніж стверджує призначена Кремлем "влада".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що кримчани несподівано для всіх пішли проти Путіна і призначеної їм "влади" - вони звинуватили їх в коронавірусних антирекордах, так як весь літній сезон вони "рубали бабло" на туристах, навмисне на помічаючи проблеми. Жителі українського півострова відзначають, що у більшості людей з кашлем виявляють пневмонію, але їм відмовляють в госпіталізації та лікуванні, так як нікого там, як і раніше, не хвилюють проблеми людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?