Невтішні новини надійшли з Донбасу - що повідомили у штабі ООС
Категорія
Україна
Дата публікації

Невтішні новини надійшли з Донбасу - що повідомили у штабі ООС

Невтішні новини надійшли з Донбасу - що повідомили у штабі ООС
Джерело:  online.ua

Новий приголомшливий інцидент стався на Донбасі в умовах перемир'я. Неподалік від населеного пункту Піски Донецької області військовослужбовці ЗСУ підірвалися на невідомому пристрої. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресцентр Операції Об'єднаних сил.

За оприлюдненими даними, двоє бійців української армії зазнали поранень, їх класифікували як осколкові.

"Захисникам України надана домедична допомога, їх оперативно доправлено до лікувального закладу. Стан здоров’я воїнів середнього ступеня важкості. На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку. Обставини з’ясовуються", - проінформували у штабі.

Загалом упродовж середи, 23 вересня, станом на 18:00 українська сторона не зареєструвала жодного обстрілу з боку ворожих позицій. Утім, сталися кілька інших інцидентів.

"У районі населеного пункту Водяне задокументовано прольоти двох ворожих безпілотних літальних апаратів – типу "Квадрокоптер" і "Фантом-4", які перетнули лінію розмежування. Засобами радіоелектронної боротьби БПЛА ворога були подавлені, що унеможливило їх подальше застосування", - пояснили у пресцентрі.

Зазначається, що в період перемир'я українські сили продовжують лагодити об'єкти інфраструктури й житлові будинки.

Режим припинення вогню став чинним з опівночі 27 липня, його узгодили в Тристоронній контактній групі 22 липня.

Як повідомляв ONLINE.UA, спостерігачі ОБСЄ викрили чергову витівку окупаційного режиму, яка розгойдує крихку рівновагу в регіоні. Моніторингова місія зареєструвала важке озброєння бойовиків і танки в районах, де їх не повинно бути відповідно домовленостям про відведення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?