Найкращий футболіст сезону - УЄФА розкрив трійку номінантів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Найкращий футболіст сезону - УЄФА розкрив трійку номінантів

Найкращий футболіст сезону - УЄФА розкрив трійку номінантів
Джерело:  online.ua

Футбольний сезон 2019/20 у Європі ледь не зірвався через пандемію COVID-19, однак все ж таки завершився у серпні. Представники УЄФА у середу, 23 вересня, назвали головних претендентів на звання найкращого футболіста минулого сезону. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані організації.

Згідно з оголошенням УЄФА, на поважну нагороду претендуватимуть Кевін де Брюйне з "Манчестер Сіті", Роберт Левандовський з "Баварії", Мануель Ноєр також з мюнхенського клубу.

Де Брюйне визнали найкращим асистентом європейських турнірів, під час чемпіонату Англії той відзначився 20 результативними передачами водночас із 13 голами.

Левандовський виходив на поле у 47 матчах: він забив за всі турніри 55 м'ячів, фактично забезпечив "Баварії" так званий "золотий хет-трик", його визнали найкращим снайпером Ліги чемпіонів з 15 голами.

Ноєр відіграв за баварців усі матчі окрім одного, а на полях Ліги чемпіонів шість разів зіграв на нуль.

Слід нагадати, що саме "Баварія" стала володарем кубку Ліги чемпіонів у сезоні 2019/20. Мюнхенська команда вийшла у фіналі проти французів з ПСЖ та в динамічному матчі здобула перемогу.

Титул найкращого футболіста сезону УЄФА надає гравцям, які виступали за клуб однієї з асоціацій, при цьому залишається без уваги громадянство. Спортсменів оцінюють за якістю гри у національних турнірах, єврокубках та збірних.

Як повідомляв ONLINE.UA, вже незабаром бельгійський "Гент" вийде на поле проти київського "Динамо" у третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів. Головний тренер іноземного клубу оцінив довгоочікувану гру. За словами Віма де Декера, київський клуб має серйозні навички, однак його підопічні все ж таки володіють шансами на перемогу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?