У МОЗ шокували трагічними новинами про коронавірус в Україні - що сталося
Категорія
Україна
Дата публікації

У МОЗ шокували трагічними новинами про коронавірус в Україні - що сталося

У МОЗ шокували трагічними новинами про коронавірус в Україні - що сталося
Джерело:  online.ua

Міністерство охорони здоров'я поділилося невтішними новинами про епідемію коронавірусу COVID-19 в Україні. Напередодні від ураження інфекцією померла дитина — цей випадок став другим для держави від початку спалаху. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на брифінг міністра Максима Степанова.

За його словами, в Україні епідемічна ситуація продовжує загострюватися.

"За минулу добу в Україні захворіли 3 тис. 372 особи, з них 242 дитини та 172 медичних працівників. Було госпіталізовано 685 людей. За останню добу в Україні зафіксовано 52 летальних випадки, серед яких одна дитина. Це другий смертельний випадок дитини за весь час пандемії", - пояснив Степанов.

Він зауважив, кількість людей, що одужали, за підсумками попередньої доби становить 1 788. Загальний показник таких людей досяг вже 83 458.

Із зазначеної кількості хворих 12 400 неповнолітніх дітей, а також 14 337 робітників медичних закладів.

Кількість смертельних випадків з початку весни станом на 24 вересня сягнуло вже 3 757.

Нагадаємо, по всій Україні з середини березня чинний суворий карантин, з літа його перевели у так званий адаптивний режим. Він передбачує віднесення різних регіонів до однієї з чотирьох зон, які відрізняються за жорсткістю обмежень. Таким чином уряду не потрібно вводити єдиний режим на всю державу, це дозволяє реагувати локально відповідно до місцевих показників.

Як повідомляв ONLINE.UA, Київ нещодавно віднесли до "помаранчевої зони" карантину через високий рівень захворюваності на COVID-19. У Держспоживслужбі вважають, столиця може залишитися у цьому режимі принаймні кілька місяців. Згідно з попередньою оцінкою, суворі обмеження можуть зберігати аж до березня 2021 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?