Луческу наполягав - у Динамо вразили словами про перемогу над Гентом
Категорія
Спорт
Дата публікації

Луческу наполягав - у Динамо вразили словами про перемогу над Гентом

Луческу наполягав - у Динамо вразили словами про перемогу над Гентом
Джерело:  online.ua

Київське "Динамо" напередодні здолало бельгійський "Гент" у першому парному матчі плей-офф Ліги чемпіонів. Головний тренер киян Мірча Луческу поділився враженнями від перемоги з рахунком 2:1 та зауважив — розслаблятися не можна. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт клубу.

За словами румунського експерта, він сподівався навіть на більший рахунок на користь українців, однак він все одно задоволений підсумками.

"Другий тайм дався нам краще. Попереду в нас ще гра-відповідь, і ми маємо вже починати готуватися до неї... Ми почали дуже добре, забили швидкий м'яч, і я сподівався, що нам вдасться забити і другий, і третій гол. Але, на жаль, ми втратили нитки гри, і суперники, спіймавши кураж, створили тиск на наших захисників та заробили стандарт, з якого й відігралися в першому таймі", - пояснив Луческу.

Також перемогу прокоментував капітан "Динамо" Сергій Сидорчук, за його словами, навіть слизький через дощ газон не вплинув на якість гри чи кількість порушень. Жорсткість гравців він пояснив боротьбою за престижний європейський турнір.

"Ми хотіли забити третій гол, і гра давалася з самого початку, і головний тренер наполягав на тому, щоб ми не зупинялися та спробували забити ще. Але не вийшло. Сподіваємося, що це вдасться зробити в Києві", - зауважив Сидорчук.

Нагадаємо, матч відбувся на бельгійському полі, на киян чекає у майбутньому другий двобій, які пройде в українській столиці. Він передбачений на 29 вересня.

На кваліфікаційному етапі "Динамо" здолало нідерландський "АЗ" з рахунком 2:0.

Як повідомляв ONLINE.UA, румунський тренер Мірча Луческу відзначився лише кількома матчами з киянами "Динамо", однак вже вплинув на поведінку футболістів. Президент клубу Ігор Суркіс стверджує, що "перехідний" період для нового тренера не закінчився.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?