Вже підписали угоду - у Зеленського повідомили про тріумфальну перемогу України
Категорія
Політика
Дата публікації

Вже підписали угоду - у Зеленського повідомили про тріумфальну перемогу України

Вже підписали угоду - у Зеленського повідомили про тріумфальну перемогу України
Джерело:  online.ua

24 вересня українська влада потішила громадян ще однією чудовою та довгоочікуваною новиною - офіційно стало відомо, що Україна та Словаччина підписали угоду, яка дозволить відновити функціонування міжнародного аеропорту "Ужгород". Цю інформацію вже підтвердив очільник Міністерства закордонних спав Дмитро Кулеба. За його словами, це були складні перемовини, однак наразі офіційний Київ дуже радий, що вони завершилися позитивно для усіх українців. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на заяву українського дипломата в соціальних мережах.

"Це були непрості переговори, але я радий, що вони завершилися позитивно. Підписана угода, завдяки якій міжнародний аеропорт "Ужгород" зможе відновити функціонування. Я вдячний словацькій стороні за конструктивний підхід і гарну справу для наших країн і розвитку Закарпаття", - розповів очільник МЗС України у Twitter.

Варто звернути увагу на те, що підписання угоди відбулося в рамках візиту до Словаччини укранського лідера Володимира Зеленського.

Як уже згадувалося раніше, злітна смуга ужгородського летовища закінчується на кордоні зі Словаччиною: літаки злітають і заходять на посадку через повітряний простір Словаччини. Неважко здогадатися, що для повноцінної роботи аеропорту "Ужгород" була необхідна міжурядова угода між Україною та Словацькою Республікою, яка має визначити умови використання визначеної частини повітряного простору Словаччини.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, відомий інвестор і громадський діяч з Казахстану Маргулан Сейсембай 21 вересня офіційно повідомив про те, що зустрівся з укранським лідером Володимиром Зеленським, а також зізнався, про що йому вдалося довмовитися з главою держави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?