Несподівано помер член команди Путіна - уже відома причина
Категорія
Світ
Дата публікації

Несподівано помер член команди Путіна - уже відома причина

Несподівано помер член команди Путіна - уже відома причина
Джерело:  online.ua

У Росії в результаті ускладнень, спровокованих коронавірусною інфекцією, помер член команди очільника Кремля Володимира Путіна та депутат від Комуністичної партії у Держдумі Ваха Агаєв. Варто звернути увагу на те, що він був заступником голови комітету з питань фінансового ринку. Російські журналісти кажуть, що Агаєв – перший депутат Думи, що помер від коронавірусу. Ці дані підтвердив заступник голови ЦК КПРФ Юрій Афонін. За його словами, Агаєв пішов із життя в середу, 23 вересня. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на російські ЗМІ.

"Надійшла важка звістка. Ваха Агаєв, наш депутат, помер. Останнім часом він лікувався від коронавірусу. Це справжня трагедія, оскільки людиною він був чудовою", - заявив Юрій Афонін.

Інший колега Агаєва Сергій Гаврілов у коментарі "РИА Новости" повідомив, що перед смертю депутат був у комі.

Варто звернути увагу на те, що Агаєву було 67 років. Він був депутатом Держдуми шостого і сьомого скликань. Востаннє він пройшов до нижньої палати російського парламенту за партійним списком КПРФ у єдиному федеральному окрузі. Нещодавно також очільник Держдуми В'ячеслав Володін повідомив, що COVID-19 перехворіли понад 50 депутатів. Загалом у Думі – 450 осіб. Він також наголосив, що зараз у лікарнях перебувають 13 парламентарів, хоча ще нещодавно було 10. Трьох депутатів з діагнозом кронавірусна інфекція госпіталізували упродовж останньої доби.

Не можна не звернути увагу на те, станом на 24 вересня загалом у Росії на COVID-19 захворіла 1 мільйон 122 тисячі 241 особа (плюс 6 тисяч 431 новий випадок). Померли за останню добу 150 осіб (напередодні 160), і загальне число жертв вже сягає 19 тисяч 799 людей. Натомість одужати вдалося 5 тисячам 750 пацієнтам (напередодні 5 тисяч 976) – таким чином, число тих, хто одужав за весь час, становить 923 тисячі 699 осіб.

Як повідомляв ONLINE.UA, в четвер, 24 вересня, в Україні зафіксували 3 372 нових випадки зараження коронавірусом. Загальна кількість хворих COVID-19 налічує вже 188 106 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?