Повернення Майка Тайсона - чемпіон вразив планами про новий бій
Категорія
Спорт
Дата публікації

Повернення Майка Тайсона - чемпіон вразив планами про новий бій

Повернення Майка Тайсона - чемпіон вразив планами про новий бій
Джерело:  online.ua

Легендарний боксер-чемпіон Майк Тайсон навесні, у розпал пандемії коронавірусу, оголосив про повернення на ринг заради кількох боїв. Наразі він назвав ім'я нового потенційного суперника, з яким хотів би битися. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TMZ.

За словами 54-річного бійця, він дуже хоче вийти на ринг у благодійному двобої проти Ентоні Джошуа.

"Ця ідея мене зацікавила. Якщо нам вдасться зібрати значну суму та спрямувати ї на благодійність, так і бути, давайте проведемо цей бій. Це буде неперевершено", - оголосив Тайсон.

Слід нагадати, американський боксер планує проводити виключно виставкові бої, їхні правила наразі ще не уточнені — невідома навіть кількість ймовірних раундів.

На 28 листопада запланований бій Тайсона з іншим колишнім чемпіоном зі Сполучених Штатів — Роєм Джонсом-молодшим.

"Залізний Майк" за свою професійну кар'єру провів 58 боїв, переміг у 50 (з яких 44 нокаутом) та зазнав 6 поразок. Він мав титул абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі, володів поясами Всесвітньої боксерської ради (WBC), Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) та Міжнародної боксерської федерації (IBF).

Тайсона визнали на початку кар'єри наймолодшим чемпіоном світу з важкої ваги, він отримав досягнення у 20 років 144 день і до сьогодення не віддав його нікому.

Востаннє легендарний чемпіон виходив на професійний ринг у 2005 році, технічний нокаут підштовхнув його до рішення завершити кар'єру.

Як повідомляв ONLINE.UA, Рой Джонс може відмовитися від виходу на ринг проти легендарного Майка Тайсона, який планує короткотривале повернення заради виставкових боїв. Спортсмен особисто назвав причини ймовірного рішення, перш за все він не може повністю віддати себе боксу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?