Це ж важко - я не готова: в Росії прибиральниця випадково виграла місцеві вибори
Категорія
Світ
Дата публікації

Це ж важко - я не готова: в Росії прибиральниця випадково виграла місцеві вибори

Це ж важко - я не готова: в Росії прибиральниця випадково виграла місцеві вибори
Джерело:  online.ua

В Росії розгорівся новий курйозний скандал після того, як офіційно стало відомо, що у Костромській області вибори глави Поваліхінского сільського поселення випадково виграла Марина Удгодська, яка працює прибиральницею в адміністрації. Варто звернути увагу на те, що на виборах 35-річна жінка була єдиною суперницею чинного глави поселення Миколи Локтєва. Як повідомляють місцеві ЗМІ, Удгодська отримала майже 62% голосів виборців - її підтримали 84 з більш ніж 130 осіб, які прийшли на дільницю. Переможниця зізнається, що була не готова до такого результату. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "Медузу".

Згідно з останніми даними, формально жінка була висунута обласним відділенням "Російської партії пенсіонерів за соціальну справедливість". Також наголошується, що окрім роботи прибиральницею, вона на непостійній основі була депутаткою в сільраді.

Марина Удгодська зізнається, що вона вирішила піти на вибори на прохання Локтєва - щоб вони не були безальтернативними.

"Просто не було людини і я як би йшла підставною. Допомогти хотіла. Удвох з ним і були. Я ж не думала, що за мене проголосують, не очікувала такого повороту. Я взагалі нічого не робила, а люди приходили і голосували", - розповіла прибиральниця.

Жінка відверто зізнається, що взагалі не розуміє,що потрібно робити після перемоги на виборах.

"Взагалі без поняття, що в обов'язки входитиме. Я чотири роки прибирала, зараз п'ятий. Сказали до 30-го працювати, як працюєте. А що далі, ніхто не знає. Не готова я внутрішньо. Треба вступити на посаду, а потім повноваження треба якось згорнути. Це ж важко: я з документами жодного разу справ-то й не мала", - розповіла Удгодська.

Варто звернути увагу на те, що загалом на території Поваліхінского сільського поселення мешкають 562 людини, його територія перевищує 400 квадратних кілометрів. Прибиральниця-переможниця зізнається, що не знає ні кількості жителів у своєму поселенні, ні кількості сіл, що в нього входять.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Володимира Путіна нові проблеми на міжнародній арені через гучний скандал.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?