Чому Захід насправді боїться розпаду Росії - в Україні шокували відповіддю
Категорія
Світ
Дата публікації

Чому Захід насправді боїться розпаду Росії - в Україні шокували відповіддю

Чому Захід насправді боїться розпаду Росії - в Україні шокували відповіддю
Джерело:  Крим.Реалії

Постійний представник офіційного Києва при ООН Сергій Кислиця звернув увагу українців на те, що команда російського президента Володимира Путіна постійно робить вигляд, що чхати хотіла міжнародне право, ООН та запроваджені проти РФ санкції. За словами українського дипломата, цю поведінку пояснити доволі просто - офіційна Москва знає про свій найнебезпечніший козир у політичній грі - величезний арсенал ядерної зброї. Про нього також не забувають міжнародні гравці, які, доволі часто, діють доволі обережно і навіть бояться розпаду Російської Фдерації. Сергій Кислиця переконує: російська економіка настільки слабка, що ВВП Росії є навіть меншим за ціну землі острова Манхеттен у США. Окрім того, політик закликав не порівнювати можливості РФ і Радянського Союзу, оскільки це марна справа. На переконання Кислиці, головна загроза РФ не в її військовій та економічні силі. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на  "Крим.Реалії".

"Головна загроза в тому, що це величезна територія, де є ядерна зброя, і не лише ядерна зброя, яка має контролюватися міжнародними режимами. І це один з чинників, який стримує західних політиків і західних експертів", - стверджує український політик.

За словами представника України в ООН, жоден західний політик не захоче, щоб на цій території був втрачений контроль над ядерною зброєю. Сергій Кислиця звертає увагу на те, що розмови про розпад та дезінтеграцію Росії лякають європейських та американських посадовців

Не можна не згадати про те, що нещодавно очільник Кремля Володимир Путін почав стверджувати, що Росія "має найдосконалішу зброю  якої немає в інших країн". За словами російського президента, це команда Дональда Трампа змусила Кремль взятися за її створення. Що важливо розуміти, йдеться про "Авангард" – комплекс із балістичними міжконтинентальними ракетами з гіперзвуковим блоком, здатними маневрувати й рухатися швидше за звук начебто аж у 20 разів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  команда Володимира Путіна здивувала новою заявою  про провокацію Лукашенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?