Команда Зеленського знову безсоромно обдурила українців - що сталося цього разу
Категорія
Україна
Дата публікації

Команда Зеленського знову безсоромно обдурила українців - що сталося цього разу

Команда Зеленського знову безсоромно обдурила українців - що сталося цього разу

Українським журналістам вдалося дізнатися шокуючі дані - вони з'ясували, що щонайменше 15 народних обранців із політичної сили президента Володимира Зеленського "Слуга народу" після того, як потрапили до Верховної Ради, призначили своїх родичів чи родичів з найближчого оточення українського лідера своїми помічниками. Варто звернути увагу на те, що деяких з них – на постійній основі, з виплатою підвищених зарплат та премій. Не можна не згадати про те, ще кандидат в президенти Володимир Зеленський обіцяв, що у владі "нових облич" "кумівства не буде". Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на розслідування програми "Схеми" – "Сімейні цінності "слуг народу".

За словами журналістів, помічницями на громадських засадах стали дружини братів депутатів Стефанчуків: зокрема, Марина Стефанчук, дружина першого віце-спікера Верховної Ради Руслана Стефанчука допомогає депутату Данилу Гетманцеву, голові Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики. Оксана Музика-Стефанчук допомагає своєму чоловікові, нардепу Миколі Стефанчуку.

Що цікаво, Микола Стефанчук, який раніше розповідав, що "головне, щоб дружина і чоловік не були в прямому підпорядкуванні, у відповідь "Схемам" повідомив, що в цьому випадку "тут швидше співпраця". Окрім того, наголошується, що Людмила Буймістер призначила своїм помічником на громадських засадах свого чоловіка, а у депутатів Юрія Корявченкова та Ігоря Василіва помічницями стали їхні дружини, теж на громадських засадах.

"Брат Копитіна згадувався на сайті парламенту також і як радник підкомітету з питань оборонної промисловості та технічної модернізації Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки, який очолює його брат-депутат – хоча у коментарі журналістам Ігор Копитін це заперечував, а за кілька днів повідомив, що звільнив брата з посади помічника. Також у Георгія Мазурашу помічником на громадських засадах працює брат, з яким, як він каже, "він хрестив дітей", - йдеться в повідомленні.

Варто звернути увагу на те, що деякі з родичів народних обранців стали помічниками на постійній основі, тобто отримали зарплату і премії.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, українцям зробили нове попередження щодо команди Володимира Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?