Буде тотальна атака - Лукашенку кинули новий безстрашний виклик
Категорія
Світ
Дата публікації

Буде тотальна атака - Лукашенку кинули новий безстрашний виклик

Буде тотальна атака - Лукашенку кинули новий безстрашний виклик
Джерело:  online.ua

Білоруські хакери зробили останнє попередження команді білоруського диктатора Олександра Лукашенка - вони заявили про атаку на режим скандального політика. Хакери наголосили, що "тотально атакуватимуть" членів команди нелегітимного президента наприкінці місяця. Перше попередження від кіберзлочинців з'явилося у телеграм-каналі "Кібер Партизани". За попередніми даними, тотальна атака проходитиме з 24 по 30 вересня 2020 року. За словами хакерів, вони спеціально раніше не публікували попереджень, щоб не зірвати свій план. Окрім того, вони повідомили, що у жовтні проходитиме набір нових кіберпартизанів, передає ONLINE.UA.

"Ніхто не залишиться без уваги. А узурпатор невдовзі заплатить", - сказано в повідомленні кіберзлочинців.

Не можна не згадати про те, що нещодавно хакери вже організовували ідентичні атаки на державні сайти. Як відомо, на сайті МВС Білорусі оголосили у розшук Олександра Лукашенка та Міністра внутрішніх справ Юрія Караєва. Трохи пізніше кіберзлочинці вилучили та опублікували особисті дані працівників силових структур.

Нещодавно також стало відомо, що Норвегія заявила, що непрозорі вибори і таємна "інавгурація" не надають Александру Лукашенку легітимності як новому президенту Білорусі. З такою гучною заявою виступив державний секретарем міністерства закордонних справ Норвегії Аудун Халворсен.

"Напівтаємні "інавгурації" не надають легітимності. "Інавгурація" Лукашенка лише поглиблює політичну кризу у Білорусі. МЗС Новегії повторює свій заклик до влади країни утриматися від застосуваня сили та розпочати серйозний діалог з опозицією. Вибори не були ані вільними, ані чесними", - наголосив впливовий політик.

Що важливо розуміти, про невизнання Лукашенка легітимним президентом чи сумнів у його легітимності заявили низка інших країн Європи, Євросоюз, США та Канада. Увечері 23 вересня глава українського МЗС Дмитро Кулеба приєднався до колег з блоку ЄС, наголосивши, що "інавгурація" Лукашенка не означає його визнання легітимним президентом.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Олександр Лукашенко шокував світ новим безсоромним рішенням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?