Залишиться без штанів - РНБО озвучила останнє попередження Путіну
Категорія
Україна
Дата публікації

Залишиться без штанів - РНБО озвучила останнє попередження Путіну

Залишиться без штанів - РНБО озвучила останнє попередження Путіну
Джерело:  YouTube

Заступник секретаря РНБО Сергій Кривонос виступив з новою гучною заявою - він переконаний, що наша країна рано чи пізно поверне і окупований Крим, і Донбас. Однак, на переконання посадовця, усім укранцям потріно зрозуміти, що повернути Крим силою неможливо. За словами Кривоноса, в України є наразі єдиний шлях - це нові потужні санкції проти Росії та команди очільника Кремля Володимира Путіна. В РНБО наголосили, що Україна не зможе вести війну і на Донбасі, і в Криму, саме тому потрібно шукати нові шляхи повернення півострова. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на телеканал  "Дом".

Кривонос вкотре повторив, що українська влада не зможе повернути анексований Росією Крим військовим шляхом.

"Ми чітко розуміємо, що вирішувати проблему силовим методом Україна не може на даному етапі. Тому що є проблеми. По-перше, війна на Донбасі. Вести війну на два фронти, навіть законно повертаючи свої землі, ми не потягнемо", - підкреслив посадовець.

Він також вирішив нагадати українцям, що війна – це в першу чергу людські втрати. В РНБО звернули увагу на те, що команда Володимира Путіна відволікала міжнародну спільноту від анексії Криму. Натомість Кремль акцентував увагу на війні на Донбасі.

"Це звичайна ідеологічна маніпуляція – визначення хибних пріоритетів, хибних орієнтирів", - пояснює Кривонос.

За його словами, окупація Криму Росією стоїть на одному щаблі з питанням закінчення війни на Донбасі. В РНБО переконанні, що повернення Донбасу та Криму в Україну – це лише питання часу.

"Завдання номер один – продовжувати активно співпрацювати зі світовими лідерами, підіймати питання щодо нарощування санкцій проти РФ. Виводити Росію цими санкціями на такий рівень, що або вони віддадуть Крим, або залишаться "без штанів", умовно кажучи. І це головне", - наголосив представник РНБО.

Не забуваючи про нові санкції, наша країна повинна посилювати обороноздатність, щоб мати можливість при потребі діяти силовими методами, вважає Сергій Кривонос.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що постійний представник України при ООН Сергій Кислиця назвав прізвище відомого політика, який дозволив Путіну захопити Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?