Бойовики на Донбасі ухвалили нове шокуюче рішення - важлива інформація
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики на Донбасі ухвалили нове шокуюче рішення - важлива інформація

Бойовики на Донбасі ухвалили нове шокуюче рішення - важлива інформація
Джерело:  online.ua

Ситуація на окупованій частині Донбасу продовжує стрімко погіршуватися через постійні провокації та абсурдні рішення проросійськї влади. Так, нещодавно стало відомо, що путінські бойовики дозволили з 25 вересня виїжджати місцевим жителям через пункт пропуску "Станиця Луганська" не частіше, ніж один раз на місяць. За словами окупантів, це рішення вони змушені були ухвалити через погіршення епідемситуації. Інформацію про "указ" ватажка бойовиків Пасічника оприлюднили сепаратистські ЗМІ, передає ONLINE.UA.

Згідно з останніми даними, проросійська влада буде пропускати людей через "Станицю Луганську" лише двічі на тиждень і не частіше, ніж один раз на місяць.

"Вони пояснюють нововведення "несприятливою епідеміологічною ситуацією" в Україні", - йдеться в повідомленні.

Що також важливо розуміти, нещодавно бойовики висунули вимогу, щоб пункти в'їзду-виїзду на Донбасі перетинали лише за попередньо узгодженими списками з подальшою самоізоляцією або обсервацією. Зараз проросійські сили пропускають людей через "Станицю Луганську" по середах і суботах.

"На КПВВ "Станиця Луганська" медики пропонують людям здати тест на коронавірус у машині швидкої – за 1 250 гривень, оплатити можна лише готівкою. Люди та автівки можуть перетинати лінії розмежування з 07:00 до 18:30. Якщо ж вони їхатимуть у напрямку окупованих територій, тоді перетин буде можливий до 18:00", - сказано в повідомленні.

В осінньому графіку зазначається, що працюватимуть КПВВ:

  • "Мар'їнка";

  • "Новотроїцьке";

  • "Станиця Луганська".

Не можна також не згадати про те, що протягом останнього тижня в анексованому Криму стрімко почала рости захворюваність на коронавірус — там щодня реєструють понад 70 випадків зараження коронавірусною інфекцією. Що важливо розуміти, всього з початку пандемії в Криму зафіксували 4137 випадки нової інфекції — це дані офіційної російської статистики, яку ставлять під сумнів правозахисники. Експерти переконані, що ситуація з коронавірусом в Криму набагато гірше, ніж про це розповідає проросійська влада на місцях.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, вчені зізналися, що коронавірус мутував, а також розповіли, чого чекати далі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?