Динамо проти Гента - де і коли дивитися вирішальний матч Ліги чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Динамо проти Гента - де і коли дивитися вирішальний матч Ліги чемпіонів

Динамо проти Гента - де і коли дивитися вирішальний матч Ліги чемпіонів
Джерело:  online.ua

Київський клуб "Динамо" готується до наступного важливого поєдинку в Лізі чемпіонів проти бельгійського "Гента". Вирішальний для українського клубу матч в рамках плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів запланований на вівторок, 29 вересня. Матч Динамо - Гент почнеться о 22:00 за київським часом. На цей раз гра буде проходити на НСК Олімпійський в Києві. За підсумками матчу стане відомо, чи проб'ється Динамо в груповий етап Ліги чемпіонів 2020/21. Дивитися матч Динамо - Гент онлайн можна буде на каналі Футбол 1, який буде транслювати гру в прямому ефірі, повідомляє ONLINE.UA.

Як відомо, київське Динамо у виїзному матчі раунду плей-офф Ліги чемпіонів вирвало перемогу у Гента. Гра завершилася з рахунком 2:1 на користь киян. 29 вересня "біло-сині" будуть чекати підопічних Віма Де Декера в матчі-відповіді в Києві. Колишній тренер Динамо і збірної України Йожеф Сабо впевнений, що динамівці вдома обіграють суперників і пройдуть в груповий етап Ліги чемпіонів.

Авторитетна букмекерська контора William Hill, зокрема, оцінює перемогу "Динамо" коефіцієнтом 2,00, нічию - 3,20, успіх "Гента" - 3,60.

Нагадаємо, Гент грає в Лізі чемпіонів з 3-го раунду відбору, де переміг австрійського Рапіда. Бельгійський клуб виграв два минулих матчі у всіх турнірах після зміни головного тренера.

Динамо також виступає в ЛЧ з 3-го раунду відбору, де переграло вдома нідерландську команду АЗ. Київський клуб не знає поразок сім матчів поспіль у всіх турнірах при шести перемогах.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що тренер "Динамо" Мірча Луческу прокоментував перемогу киян над Гентом. Він переконаний, що "біло-сині" покажуть впевнений результат і в матчі-відповіді з бельгійцями, завдяки чому прорвуться в Лігу чемпіонів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?