Диво сталося - зірки "Гри престолів" Кіт Герінґтон і Роуз Леслі повідомили приголомшливу новину
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Диво сталося - зірки "Гри престолів" Кіт Герінґтон і Роуз Леслі повідомили приголомшливу новину

Диво сталося - зірки "Гри престолів" Кіт Герінґтон і Роуз Леслі повідомили приголомшливу новину
Джерело:  online.ua

Відомі акторка Роуз Леслі і актор Кіт Герінґтон, відомі за ролями Джона Сноу та Ігрітт в культовому серіалі "Гра Престолів", стануть батьками в перший раз. У зоряній сім'ї поповнення відбудеться вже в найближчі місяці, про що стало відомо тільки зараз. Цією приголомшливою новиною з шанувальниками вирішила поділитися Роуз, яка опублікувала в своєму Іnstagram серію знімків, які підтверджують її цікаве положення. На фото вагітна Роуз Леслі виглядає неймовірно щасливою. Фанати також не приховують своєї радості - вони масово вітають зірок "Гри престолів" з тим, що в їхній родині нарешті відбулося довгоочікуване диво, передає ONLINE.UA.

Роуз Леслі вирішила розсекретити свою вагітність неординарним способом. Вона ненароком опублікувала на своїй сторінці в соцмережі фото, на яких вже помітний її кругленький животик.

"Абсолютно особлива фотосесія жіночої команди, яка зафіксувала Роуз в це чудовий час, коли вона вперше готується до материнства!", - йдеться у підписі до знімків, які були зроблені для журналу Make.

І дійсно фото вагітної Леслі вийшло досить атмосферним - в кадрі майбутня мама заливисто сміється, підтримуючи живіт зі своїм майбутнім малюком.

Фанати масово вітають Кита і Роуз з цією радісною подією. Вони вважають, що Герінґтон і Леслі будуть найкращими батьками для свого малюка.

"Це найкраща новина за весь карантин!", Боже, я така щаслива, як ніколи раніше, коли хтось із зірок оголошував про вагітність","Диво сталося! Неймовірно рада за вас обох, ніщо в світі не зрівняється з щастям бути батькам","Ого, у моєї улюбленої пари з'явиться малюк, супер", - коментують вони фото вагітної Роуз.

Нагадаємо, Кіт Герінґтон і Роуз Леслі познайомилися на зйомках серіалу "Гра престолів", де актор грав бастарда Джона Сноу, а Леслі - дикунку з півночі Ігрітт. Однак, в реальному житті вони виявилися далеко не простолюдинами: в рідній Шотландії Роуз вважається мало не місцевою представницею королівської сім'ї, а Кіт є представником старовинного британського роду Герінґтонів. Кіт і Роуз зустрічалися шість років і одружилися лише в 2018 році. Про своє весілля, як і про майбутнє поповнення в родині, актори мовчали до останнього. Їх весілля відбулося в родовому замку клану Роуз в Шотландії. На ньому були присутні багато гостей, серед яких були помічені ряд зірок - Софі Тернер, Пітер Дінклейдж, Емілія Кларк, Малін Акерман, Джек Доннеллі та інші. Відомо, що з усіх гостей заходу взяли клятву, що вони не будуть розголошувати подробиці урочистості.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в родині Джастіна Тімберлейка відбулася несподівана подія - його дружина, Джессіка Біл, народила сина, який став другою дитиною в зірковій сім'ї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?