Зеленський терміново звернувся до Ради через серйозну проблему
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський терміново звернувся до Ради через серйозну проблему

Зеленський терміново звернувся до Ради через серйозну проблему
Джерело:  online.ua

Українська влада на найвищому рівні провела обговорення нової Антикорупційної стратегії на період з 2020 до 2024 років. Дискусія відбулася у формі засідання Національної ради з питань антикорупційної політики — за участю президента Володимира Зеленського. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Офіс президента.

За словами державного лідера, у розробці стратегії не можна зволікати.

"Антикорупційна стратегія має стати фундаментом протидії корупції. Антикорупційна стратегія – це система заходів, впровадження яких може забезпечити координацію роботи правоохоронних, антикорупційних державних органів на загальнодержавному та місцевому рівнях", - пояснив Зеленський.

Саме стратегія затверджує низку конкретних дій, щоб забезпечити невідворотність покарання корупціонерів.

"За результатами засідання Національної ради з питань антикорупційної політики президент закликав народних депутатів якнайшвидше розглянути законопроєкт "Про засади державної антикорупційної політики на 2020-2024 роки", - резюмували в ОПУ.

Зеленський звернув увагу, Україну не має головного стратегічного документа у напрямку протидії корупції з 2018 року. Саме це стало нібито причиною низької ефективності антикорупційних органів.

На обговоренні були присутні, зокрема, керівники правоохоронних структур і прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Як повідомляв ONLINE.UA, Зеленський терміново відвідав зону ООС на Донбасі, де в рамках робочої поїздки провів засідання з керівниками силових відомств і представниками ОБСЄ. На цій зустрічі вони обговорили питання роботи Тристоронньої контактної групи й виконання домовленостей, досягнутих в Парижі під час зустрічі лідерів країн нормандської четвірки в грудні минулого року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?